Genel
Giriş Tarihi : 27-11-2018 07:32   Güncelleme : 01-12-2018 08:19

Yeni Sezon Bot ve Çizme Modellerine Göz Atın!

Artık 2019 için özel olarak hazırlanan tasarımlar bir bir görücüye çıkmaya başladı.

Yeni Sezon Bot ve Çizme Modellerine Göz Atın!

Artık 2019 için özel olarak hazırlanan tasarımlar bir bir görücüye çıkmaya başladı. Yenilenen dizaynları ile dikkat çeken tasarımlar arasında bayan bot modelleride yer alıyor. Yeni tasarımların kadınlardan tam not  alması bekleniyor. Çünkü muazzam bir şıklık sunan bu tasarımlar geçtiğimiz sezon dizayn edilen modellere nazara daha etkileyici bir görünüm sergiliyor.

Aynı durumun bayan çizme modelleriiçin de geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Çizmelerin bu sezon daha gösterişli bir form kazanması stil sahibi kadınları bir hayli heyecanlandırdı. Çünkü bu çizme modelleri ile dikkat çeken kombinler hazırlamak çok daha kolay olacak gibi görünüyor. Bu arada yeni kreasyonları incelediğinizde desenli modeller de gözünüze çarpacak.

Desenli Bot Ve Çizme Modellerine Büyük İlgi

Her ne kadar kışlık bot bayanmodellerinde de parçalara pek alışık olmasak da yeni sezonda bu tasarımları da görmeye kendinizi hazırlayın. Çünkü desenli modeller daha şimdiden büyük bir ilgi görmeye başladı. Kombinlerinde çarpıcı parçalara yer vermek isteyen kadınlar için bu tasarımların son derece ideal bir seçenek olduğunu söylememize gerek dahi yok.  Ancak desenli olan modellerin sınırlı sayıda olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Aslında bayan bot modelleri 2018sezonunda da büyük bir ilgi görmüştü. Yeni modeller arasında burun bölümü daha sivri olarak dizayn edilmiş olan tasarımların geçtiğimiz sezon çok fazla bulunmadığını belirtmek lazım.  2019 sezonunda bu tasarımları bol miktarda görebilirsiniz. Ayakları daha küçük gösterme gibi bir özelliğe sahip olan bu botlar uzun boylu kadınların imdadına yetişecek gibi görünüyor.

Yeni sezonda kahverengi tonlarının daha fazla öne çıktığından da söz edelim. Sütlü kahve tonları ve aynı zamanda koyu kahve tonları kreasyonları içerisinde yoğun bir şekilde kullanıldı. Camel  tonlarına da rastlayabilirsiniz. Eğer yeni sezon için hazırlanan bu tasarımları bir arada incelemek isterseniz Capp Moda internet sitesine tıklayabilirsiniz. Bu sitede tamamı yeni sezon ürün modellerinden oluşan geniş bir  seçenek yelpazesi ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Ürün çeşitlerinin yeni sezon olmasına karşın fiyatların makul olması da kadınların dikkatinden kaçmıyor. Yeni modellerden temin etmek isterseniz acele etmenizde fayda olacak.

Kaynak:Cappmoda.com

adminadmin