Güncel
Giriş Tarihi : 10-02-2020 10:03   Güncelleme : 10-02-2020 10:03

Yusuf Ziya Yılmaz’ın Durumu İyi!

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile eşi, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birilikte trafik kazası yaşayan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ile eşinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yusuf Ziya Yılmaz’ın Durumu İyi!

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Manavgat Side’den bir toplantıdan dönen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki, Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eşi Semiha Yılmaz ile Menderes Türel'in içerisinde bulunduğu 07 SE 942 plakalı araç, Serik Devlet Su İşleri mevkisinde, 06 VTJ 22 plakalı otomobil ile çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, Serik Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Burnunda kırık tespit edilen Mehmet Özhaseki ile Menderes Türel ve Yusuf Ziya Yılmaz kontrol amaçlı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne getirildi.

 

ÖZHASEKİ'NİN BURNUNDA KIRIK

AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Mehmet Özhaseki'nin burun kemiğinde kırık tespit edildiğini ve MR sonuçlarına göre hareket edileceğini, Menderes Türel'in yapılan tetkiklerinde durumunun gayet iyi olduğunu, söyledi.

 

YUSUF ZİYA YILMAZ'IN DURUMU İYİ

Prof.Dr.Ünal, Yusuf Ziya Yılmaz'ın ise diz altında bir yarasının bulunduğunu ancak genel durumunun iyi olduğu bilgisini paylaştı. Serik Devlet Hastanesinde tedavi edilen Neşe Özhaseki ve Semiha Yılmaz'ın da durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN