Güncel
Giriş Tarihi : 24-11-2014 13:30   Güncelleme : 24-11-2014 13:30

24 Kasım Öğretmenler Günü

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

24 Kasım Öğretmenler Günü

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hamarat, mesajında, bir milletin ahlaki ve kültürel yönden güçlü olmasının öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlı olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin insan haklarına saygı duyan, çevreye güven ve inanç aşılayan, içi insan sevgisiyle dolu olan yapıcı ve yaratıcı kişiliğiyle de Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" cümlesine nail olan değerli neferler olduğunu vurgulayan Hamarat, şunları kaydetti: 

“Milli birlik beraberliğimizin teminatı olan öğretmenlerimiz, bizlere çok büyük bir sabırla ve özveriyle gençlik yıllarının tüm enerjisini vererek topluma yararlı bir birey olabilmemiz adına var gücüyle çalışırlar. Bu yüzden istikbalimizin mimarı olan öğretmenlerimizin değerini bilmeli ve ulusları kurtaranların yalnız ve ancak öğretmenler olduğunu toplum olarak hafızalarımıza kazımamız gerektiğinin de bilincinde olmalıyız. Tüm bu duygu ve düşüncelerle toplumun her bireyinin yaşamına yön veren öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde saygı ve şükranla anar, tüm öğretmenlerimizin de Öğretmenler Gününü kutlarım."
 

adminadmin