Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 01-11-2019 09:07   Güncelleme : 01-11-2019 09:07

ABD temsilciler meclisinin kararına bir Bozkurt nidası ile gecikmeden cevap verelim!

ABD Temsilciler Meclisi Barış Pınarı harekâtını gerekçe göstererek Türkiye’ye yaptırım uygulanmasına ilişkin yasa tasarısını ve 1915 olaylarını Soykırım olarak tanıyan tasarıyı kabul etmiş.

ABD temsilciler meclisinin kararına bir Bozkurt nidası ile gecikmeden cevap verelim!

Peki, bu karara neden şaşırmadık? Çünkü Ne buyurmuş Atalarımız. “Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.

Peki, ne yapmak lazım? Hükümete çağrımdır. TBMM’nin görünen en güzel yerine Amerikalıların yapmış olduğu soykırımları anlatan bir kitabe hazırlayıp Kitabeye 250 yıllık tarihi rezillikler ile dolu olan ABD’nin zulüm ve soykırımlarına yazıp bir soykırım anıtı dikelim. Nedir bu soykırımlar diye soranlara ise Örnek olarak Kızılderili kellesi başına 5 dolar ödeyerek “En iyi yerli ölü yerlidir politikasıyla” Tam 70 milyon Kızılderili’yi kendi vatanlarında katlettiklerini anlatalım. Bununla yetinelim mi tabi hayır. Anlatmaya devam edelim ve ABD’nin 1898 yılında Meksika’yı işgal ettiğini, aynı yıl Küba’ya girdiğini, 1921 yılında Nikaragua’yı işgal ettiğini ve 300 kişiyi katlettiğini,

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin