Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 21-04-2021 08:18   Güncelleme : 21-04-2021 08:18

Ah başkanım ah keşke erken gelseydin!

İnsan, ah Yüksel başkanım ah keşke daha erken gelebilseydin, keşke daha önce müdahale etseydin demekten kendini alamıyor. Oysa bu gidişatın sonunun sıkıntılı olacağı belliydi. Haftalardır bu sütunlarda tehlikeye dikkat çekmeye çalıştık.

Ah başkanım ah keşke erken gelseydin!

 Nihayet başkanımız neşteri vurdu, bundan sonra ne olur? O nu bekleyip göreceğiz. Neşter, Bursaspor maçına olumlu yansımış bunu sahadaki taktik de ve oyuncuların istekli oyununda gördük. Ve fakat sahadaki oyuncuların ruh halleri pek iyi görünmedi.

Samsunspor’u ne zaman övsek ertesi hafta hayal kırıklığı yaşadık. Bu maçında övülecek bir yanı yok. Bir pilot düşünelim uçağı uçurup indirdi diye kimse övmez. Ancak uçakta anormal bir arıza olurda uçağı sağ salim indirebilirse övülür. Yani diyeceğim o ki insanlar yapması gerekeni yaptı diye övgüye gerek yok.

Bursaspor maçında da olması gereken oldu. Gereksiz bir şekilde yana ve geriye pas yapmadık. İleri ve çabuk oynadık ve önde baskı kurduk, skoru korumaya gitmedik. Rakibimiz Bursaspor’un en büyük özelliği maçları son çeyrekte çeviriyor oluşuydu ama skor farklı olunca dirençleri kırıldı ve rahat bir maç kazandık.

Maç önü Ertuğrul hocanın açıklaması Samsunspor’da gelinen durumu ortaya koyuyordu. Ertuğrul hoca sevdiğimiz bir kardeşimiz, üzülmesini istemeyiz. Geçmişte kazandıkları başarılar ortada ama sanırım hocalık konusunda geçmişte takılı kalmış. Ve fakat daha önce kendisinin de dediği gibi, o profesyonel bir hoca olduğu için bugün Samsun’da yarın başka bir yerde çalışmaya devam edecektir. Ona saygımız sonsuz, bundan sonra Samsunspor’da ya da nerede çalışırsa çalışsın başarılı olmasını isteriz...

Başkan Yüksel Yıldırım ise Samsunspor’dur, Samsunspor onundur. Onun neşter konusundaki tavrı bize göre doğru bir tavırdır ve geç alınmış bir tavırdır. Neredeyse şampiyonluğa oynayacak iki takımlık oyuncu aldığı halde takım böyle oyun oynuyor ve şampiyon olabilmesi için başka takımların puan kaybetmesi bekleniyorsa sözün bittiği yerdir.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN