Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-07-2017 15:36   Güncelleme : 11-07-2017 15:36

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkan Adayı Cafer Ayaz 15 Temmuz’u Unutmayacak Unutturmayacağız!

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkan Adayı Cafer Ayaz, 15 Temmuz’un Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirterek ‘ Bu tarihi hem beynimizden hem kalbimizden asla çıkaramayacağız’ dedi.

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkan Adayı Cafer Ayaz 15 Temmuz’u Unutmayacak Unutturmayacağız!

15 TEMMUZ’DA NÖBETTEYİZ

Türkiye'nin geçen 15 Temmuz da çok zor bir süreç yaşadığını ancak bu süreçten Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere halkın demokrasiye sahip çıkmasıyla büyük bir zaferle çıktığını dile getiren Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkan Adayı Cafer Ayaz; 'Şimdi 15 Temmuz sürecinin 1. yılını kutlamak için tüm teşkilatlarımız ve halkımızla birlikte meydanlarda olacağız. Bu zaferimizi büyük bir coşkuyla kutlayıp, Türkiye'nin gücünü dünyaya göstereceğiz. 19 Mayıs ilçemizde de çok coşkulu bir program olacak. 19 Mayıslılar olarak sabah kadar meydanlarda nöbet tutacak ve 15 Temmuz'daki şehitlerimizi ve gazilerimizi yad edeceğiz.' dedi. 

İSTİKRAR İÇİN AK PARTİ

AK Parti'nin 2019 başkanlık seçimlerinde yeni bir döneme gireceğini ve 2023 hedeflerine ulaşmak için bu seçimlerden Türkiye'nin geleceği ve istikrarı için zaferle çıkması gerektiği belirten Ayaz; 'Referandum sürecinde çok kritik bir oylama sonucu 'Evet' oyları galip geldi. Bu 2019 seçimleri öncesinde önemli bir başarı oldu. Ancak başarımızın taçlandırılması için 2019 yılında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde çok daha güçlü bir AK Parti için çalışmalarımıza ara vermeden, gevşemeden ve büyük bir sorumlulukla devam edeceğiz. Şimdi teşkilatlarımız yenilenecek biz de bu kan değişimi ile birlikte yeni hedeflere yeni zaferlere AK Parti ailesi olarak yürümeye devam edeceğiz' diyerek sözlerini tamamladı.

adminadmin