Ak Parti Trabzon'da Flaş Gelişme
Merakla beklenen ve 20 Ocak 2015'te yapılması planlanan Ak Parti Trabzon Il Başkanlığı Kongresi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı
Merakla beklenen ve 20 Ocak 2015'te yapılması planlanan Ak Parti Trabzon Il Başkanlığı Kongresi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
Merakla beklenen ve 20 Ocak 2015'te yapılması planlanan Ak Parti Trabzon Il Başkanlığı Kongresi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
Genel Merkez'den alınan bilgilere göre genel seçimlerin erkene Nisan ayına çekilmesi ihtimali üzerine kongre takvimlerinin değiştirildiği öğrenildi.
Trabzon il başkanlığı kongre tarihinin öne alınması ilçelerdeki seçim tarihlerini de etkileyecek.
Muhtemelen daha sıkıştırılmış bir takvim uygulanacak.
20 Aralık'ta yapılacak Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı Kongresi'nde aday olması muhtemel isimler şimdilik Mustafa Yanmış, Ömer Topaloğlu ve Köksal Boz olduğu kaydedildi.
61.SAAT
admin
















































































































































































































