Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-11-2018 08:44   Güncelleme : 02-11-2018 08:44

AK Parti'den Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Kızılay Haftası nedeniyle Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programda kan vererek kan bağışı kampanyasına destek olan AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, "Tüm Samsunluları kampanyaya destek olmaya davet ediyorum" dedi.

AK Parti'den Kan Bağışı Kampanyasına Destek

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları tarafından Kızılay Haftası nedeniyle Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman ve İl Yönetim Kurulu üyeleri de etkinliğe katılarak kan bağışı kampanyasına destek verdi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Türk Kızılayı otobüsünde kan veren Başkan Hakan Karaduman, yaptığı açıklamada, "Türk Kızılayı en köklü kuruluşlarımızdan biri. Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyaya hizmet ediyor. 150 yıldır dünyanın dört bir yanında her yardım çağrısına koşan Kızılay, bu anlamda örnek teşkil ediyor. Kızılay Haftası nedeniyle AK Parti Samsun Teşkilatı olarak, İl Kadın kollarımız ve İl gençlik kollarımız tarafından organize edilen etkinliğe katılarak kan bağışı kampanyasına destek olduk. Tüm halkımızı da kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz" dedi. Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanvekili Ahmet Ali Bulut, program sonunda Başkan Hakan Karaduman ve Rabia Bay Keser'e kan bağışı kampanyasına verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan teşkilat mensupları katıldı.

adminadmin