Siyaset
Giriş Tarihi : 06-10-2020 06:40   Güncelleme : 06-10-2020 06:40

Akasyam Yazarlarına Ankara Meclisi'nden Yeni Görevler!

Kuruluşunda eski bakanlar, milletvekilleri, valilerin yanı sıra çok farklı meslek gruplarından tecrübeli isimlerden oluşan Ankara Meclisi'nde yazarlarımız Rukiye Aydın ile Nesibe Tükel’e tevdi edildi.

Akasyam Yazarlarına Ankara Meclisi'nden Yeni Görevler!

Her geçen gün idari ve sosyal çalışmalarla kamuoyundaki itibarını artıran Ankara Meclisi’ne her biri birbirinde değerli, çevresinde itibar gören, hizmetleri ile devlete ve millete olan sorumluluklarını en iyi şekilde icra etme gayretinde bulunan, bundan böyle milletimize daha iyi hizmetlerde bulunmak üzere kararlılıklarını gösteren ' üçü bayan ' 6 idealist dava adamına ilaveten 6 müstesna isim daha Ankara Meclisi saflarında yerlerini aldı.

 

GELECEĞİN TÜRKİYE'SİNDE İSİMLERİNDEN SÖZ ETTİRECEK VE ZİRVE MÜCADELESİ VERECEK OLANLARIN ARASINDA SON BİR HAFTADA YER ALAN O SEÇKİN İSİMLER

 

-YAHYA AKSOY ( Halk Kültürleri Araştırma Genel Müdürü, Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı, Ankara Kültür ve Turizm Müdürü, Araştırmacı Yazar Bir Dünya adamı ) -

AHMET BORA (Muayene Komisyonu Başkanlığı, Hizmet Alımları Danışmanı, Emekli Bürokrat )

 

-RUKİYE AYDIN ( Siyaset Uzmanı- İş Kadını- İmam Hatip Okulu )

 

-ŞAHİN TAŞTAN ( Siyasetçi- ANAP Döneminin temel taşlarından, Siyaset Uzmanı, Girişimci )

 

-OSMAN TAŞDEMİR ( İktisatçı- Müteşebbis, İş Adamı, İstanbul'da yaşayan Çamlıdereli.

 

-MERVE ADALI ( Harita Mühendisi- Mesleği ile ilgili birimde çalışıyor- Ankaralı

 

-YAKUP ZENGERTAŞ ( Ahi Evran Yüksek Okulu Bilgisayar ve Program -Kırıkkaleli )

 

BİR ÖNCEKİ HAFTA ANKARA MECLİSİ SAFLARINDA YER ALANLAR….

 

-MİRAÇ ARSLAN ( Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Yüksek Lisans -Ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme Mezunu- Türkiye Okçuluk Federasyonu Uluslararası Hakem. KIRŞEHİR )

Ankara Meclisi Vatandaşlarla İlişkiler ve Siyasi İşler Koordinatörü.

 

ERHAN UÇ ( Emekli Astsubay ) Ankara Meclisi Mersin ve civar ilçeler bölge sorumlusu-MERSİN )

 

HALİL METİN ASLAN ( Ankara Kültür Müdürlüğü’nde önemli görevlerde bulunmuş, devletin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Kültür Hizmetleri Eğitim ve Proje Uzmanı.)

 

NERGİZ OLCAY ( Medya İşleri Genel Koordinatörü-Televizyoncu-Sunucu-İstanbul )

 

RAGAYİP MADEN ( İthalat-İhracat Uzmanı; Danışman, Kazandırma ve ticari manada istikamet belirleyici Organizatör. ÇANKIRI )

 

NESİBE TÜKEL ( Siyaset Uzmanı- İmam Hatip Lisesi Mezunu- Sosyal Aktiviteler Koordinatörü. TOKAT)

 

Hedefleri arasında Halka hizmeti Hakk’a hizmet kabul eden, Hoşgörü, Okumak ve Okumayı Yaygınlaştırma, Çalışmak, Üretim ve Verimliliği Artırmak gibi hedefler üzerinde çalışmalar yapan Ankara Meclisi, önümüzdeki günlerde toplum menfaatine daha fazla yararlı olmak, idari mekanizmada söz sahibi olmak üzere bazı çalışma zemini hazırlıkları içinde yoğunlaşıyor. Teşkilatın Yüksek İstişare Kurulu Başkanı- AK Parti Kurucular Kurulu Başkanı, iki dönem Kırıkkale Milletvekili olarak TBMM’de görev yapan Kemal Albayrak ile; Türk İdareciler Derneğinde iki dönem genel başkanlık yapan, Ankara Meclisi’nin Onur Kurulu Başkanı Emekli Vali Abdulkadir Sarı’nın liderliklerinde yeni dönem çalışmaları başladı.

 

Korana olumsuzluğu nedeniyle bir süre ara verilen toplantılara Ankara Meclisi’nin Çankaya’daki hizmet ofisinde 10’ar-20‘şer kişilik toplantılara başlanacağı belirtildi.

 

İlk toplantı 11 Ekim Pazar günü saat 13.30 ‘da Ankara Meclisi’nin Çankaya’daki adresinde yapılacak.

 

Proje çalışmalarının başında, Okumayı Yaygınlaştırma Projesinin ikinci bölümü, Şehirden Köye Dönüş Projesi, Köy okullarının yeniden açılması ve öğretmen atamaları ve evlerinde interneti, bilgisayarı olmayan, hatta televizyonları bulunmayan fakir ailelerin çocuklarına destek projeleri geliyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN