Genel
Giriş Tarihi : 27-06-2018 10:12   Güncelleme : 27-06-2018 10:12

Alaattin Çakıcı seçim sonuçlarını değerlendirdi, Kader mahkumlarının sesi Bahçeli!

Alaattin Çakıcı seçim sonuçlarını değerlendirdi, Kader mahkumlarının sesi Bahçeli!

Kırıkkale Keskin T Tipi Kapalı Cezaevinde Yatan ve Rahatsızlığı Nedeni İle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde Yatmakta Olan Alaattin Çakıcı seçim sonuçlarını değerlendiren bir açıklama yaptı;

Balkon konuşmasında sayın Devlet Bahçeli ile ilgili, alperen ocakları ve ülkü ocaklarıyla ilgili söylediği güzel sözlerinden dolayı ve FETÖ’ye sokak çetesi dediği için Cumhurbaşkanı’na teşekkür eden Çakıcı,

Şöyle devam etti;

Şu anda sayın cumhurbaşkanı ve asrımızın en büyük Türkmen Beyi olan, adı gibi devletin mihenk taşı, sayın MHP genel başkanı, ülkücülerin ve Türk Milleti’nin abisi olan, “ Ne mutlu Türk’üm diyene” diyen sayın Bahçeli ile tüm zorlukların aşılacağını, ülkemiz ve coğrafyamız üzerindeki küresel üst aklın son haçlı seferini bu ikilinin yok edeceğini bu aziz millet bilmelidir.

Sayın Binali Yıldırım Cumhur İttifakı’nda MHP’yi kastederek, Cumhur İttifakı’nı 1. Lige taşıdık ifadesi çok çirkin. Buradan ona şunu hatırlatmak isterim. Sizler üniversitede 1980 evveli kantinde komünistler ile hoş sohbet çay içerken, o günkü koşullarda ülkücüler ve Türk Milliyetçileri bedenlerini feda ederek vatan sathının bir bölümünü kanlarıyla suladıklarını nasıl unutuyorsun.

AK Parti yokken ülkücülerin ve MHP’nin o günkü koşullarda Türkiye ve Avrupa’da Süper Ligde oynadığını unuttun mu ?

Biz sayın cumhurbaşkanını da 12 Eylül evveli, akıncı gençliğin içinde olmasına rağmen, ruhsal dünyasının bir kolu da ülkü ocaklarında olduğunu belki birileri bilmiyor ama bilenler biliyor. Çünkü Topkapı surlarından Sarıyer’e kadar aynı bölgenin içinde mücadele ediyorduk.

BURADAN TÜRKMEN ALEVİLERİNE SESLENİYORUM.

Şu anda yeni açılacak ve kurulacak hükümette sesiniz Devlet Bahçeli ve yol arkadaşlarıdır. Bu konuda, cemevlerine özel statü getireceğiz diyen, genlerini Doğu Karadeniz’in hırçın coğrafyasından alan sayın devlet başkanımız millete namus sözü vermiştir. Çünkü hep beraber TÜRKİYE olacağız.

KADER MAHKUMLARININ SESİ BAHÇELİDİR

Kader mahkumlarının sesi sayın Bahçeli olduğunu sakın unutmayın. Kızıl Elma’ya yürümek için birbirlerine şeref sözü vermiş bu iki lider, sessiz yığınların sesi olacaksa sizleri asla unutmayacaktır.

Et tırnak olan tüm vatan sevdalıları, hangi etnik gruba mensup olursa olsun Kuvay-i Milliye ruhuyla yeni oluşum içerisinde; Din ve etnik grup ayırmadan, hukukun üstünlüğü, sosyal devlet, temel insan hak ve özgürlükleri olacağını bu millet bilmeli. Milletimizin görevi bir otokontrol sistemiyle çizgiden şaşanın, gözleri üstünde olacaktır.

Biri Çukurova’nın bağrından çıkmış, Oğuz’un 24 boyunun tüm özelliklerini taşıyan, adı Devlet olan, sayın Bahçeli’ye şükranlarımı arz eder, Rabbim kurmuş olduğunuz Cumhur İttifakı’nın inşallah daimi olmasını Rabbim’den niyaz ederim.Diğeri ise Doğu Karadeniz’in ve 780 bin kilometrekarelik vatan sathını her etnik kökene mensup vatan sevdalılarının kültürlerini harmanlayan, daha evvel de söylediğim gibi bu iki yiğit Türk evladı sizleri Rabbim bu zorlu süreçte imtihan ediyor. Yolunuz açık olsun. Hz Ali (r.a) gibi kılıcınız keskin olsun. Ömer Bin Hattap gibi adaletten şaşmayınız.

ADALET YIKILIRSA DEVLET YOK OLUR.

Her iki yiğidin de bunun bilincinde olduğunun kanısındayım. Bölücülük yapmayan, vatan sathının her zerresini seven, her etnik grubun Kuvay-i Milliye ruhuyla Selçuklu ve Osmanlı’nın devamı olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bir yerlere taşımak, hani Anıtkabir’e gidip her 10 Kasım’da açılan deftere yazdığınız, Osmanlı’nın Gazi Mustafa Kemal Paşa’sı, Cumhuriyet’imizin Atatürk’üne ve Oğuz’un 24 boyuna, inancımızın üst kimliği  olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ndeki, Allah’a kalbi iman etmiş her etnik grubun içindeki müminlere, aziz şehitlerimize, gazilerimize, Cumhuriyet’in kurucusuna hayırlı evlatlar olduğunuzu, lütfen küresel üst akla şok yaşatarak ülkemizin ve coğrafyamızın üzerinde hiçbir emperyalist üst aklın oyun kuramayacağını lütfen dünyaya pratikte gösterirseniz ve göstereceksiniz!

O zaman her iki liderin de adı Cumhuriyetimiz var olduğu sürece altın harflerle tarihte yerini alacaktır.

adminadmin