Güncel
Giriş Tarihi : 29-10-2015 22:45   Güncelleme : 29-10-2015 22:45

Ali Çetinbaş’dan Fazıl Kasap’a: Kılıçdaroğlu’nun Yerine Genel Başkan Olsan Ne Olur?

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, CHP Kütahya milletvekili adayı Fazıl Kasap’ın, AK Parti’den 2 defa milletvekili aday adayı olduğunu hatırlatarak, "Sen inançları ve dünya görüşü açısından belirli bir değerlere sahip bir dava adamı mısın, yoksa milletvekilliği peşine düşmüş menfaatçi misin?" sorusunu yöneltti

Ali Çetinbaş’dan Fazıl Kasap’a: Kılıçdaroğlu’nun Yerine Genel Başkan Olsan Ne Olur?
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, CHP Kütahya milletvekili adayı Fazıl Kasap’ın, AK Parti’den 2 defa milletvekili aday adayı olduğunu hatırlatarak, "Sen inançları ve dünya görüşü açısından belirli bir değerlere sahip bir dava adamı mısın, yoksa milletvekilliği peşine düşmüş menfaatçi misin?" sorusunu yöneltti.
AK Parti İl Başkanlığı’nda MHP, DP ve SP’den katılımlar sebebiyle düzenlenen törende konuşan Başkan Çetinbaş, "Bilindiği gibi, Fazıl Kasap 2 defa partimizden milletvekili aday adayı oldu. Partimize geçen kardeşlerimiz yaptığı bu tavır mı onurludur, yoksa birinci sıra milletvekili adaylığını kapmak için AK Parti’yi bırakıp CHP giden mi onurludur?. Sayın Fazıl Kasap, bizimle beraber siyaset yaparken söylediklerin mi doğru, yoksa bugün sosyal medyadan ve televizyonlardan söylediklerin mi doğru?. Sen inançları ve dünya görüşü açısından belirli bir değerlere sahip bir dava adamı mısın, yoksa milletvekilliği peşine düşmüş menfaatçi misin?. Sayın Fazıl Kasap, sen CHP’den Kütahya birinci milletvekili adayı olsan ne olur, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerine CHP’nin genel başkan olsan ne olur?. Hak olmayan bir davada zirve olacağıma, hak davamda zerre olurum" ifadelerini kullandı. (EFE)
adminadmin