Güncel
Giriş Tarihi : 08-06-2023 18:29   Güncelleme : 08-06-2023 18:45

​ Aliağa Kzy Spor Kadınlar Voleybol 2. Liginde

​ Aliağa Kzy Spor Kadınlar Voleybol 2. Liginde

 

 

 

Kzy Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Kzy Spor Kadınlar Voleybol Takımı, İkiay Group'un ana sponsorluğunda Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde ‘’Aliağa Kzy Spor Kulübü’’ adıyla mücadeleye devam edecek.

 

Takım, antrenmanlarda göstereceği disiplin ve kararlılıkla birlikte İkiay Group'un desteklediği güçlü bir altyapıya sahip olmanın avantajını kullanarak, hedeflediği başarıları elde etmek için mücadele edeceğini açıkladı.

Türkiye yüzyılı, sporun yüzyılı olacak

İkiay Group kurucusu Ali Rahman Tekinay, Türkiye yüzyılının sporun yüzyılı olacağına olan inancıyla sporun her alanında genç sporculara ve spor takımlarına her zaman destek sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

 

 

 

İkiay Group, bu vizyon doğrultusunda mücadeleye devam edeceğini ve sporun gelişimine katkı sağlamak için çaba harcayacaklarının altını çizdi.

 

Tekinay, ”Aliağa Kzy Spor Kulübü, genç sporcuların yeteneklerini geliştirmek, spor alanında başarılı bir gelecek inşa etmek ve Türk sporuna katkı sağlamak için kararlılıkla ilerleyecektir. İkiay Group'un ana sponsorluğunda ve işbirliği ile, başarı hikâyeleri yazmaya ve genç sporculara olan desteğini sürdürmeye devam edecektir. Bu vizyon doğrultusunda, genç sporculara sunulan fırsatlarla onları ileriye taşımak ve sporda yeni dönemlere yelken açmak için çalışmalarına devam edecektir. ”diye konuştu.

KZY Spor Kulübü 21 şubeyle altyapı faaliyetlerini sürdürüyor

Kzy Spor Kulübü Başkanı Fırat Arslan Türk sporuna değer katmayı hedefleyen bir kulüp olarak 2015 yılında kurulduğunu da belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

 

”Voleybol, basketbol, yüzme, tenis, masa tenisi, jimnastik ve atletizm branşlarında 21 şubeyle altyapı faaliyetlerini sürdürmektedir. Kulübün temel amacı, genç sporcuları zihinsel ve bedensel açıdan üstün yeteneklerle donatarak Türk sporuna katkı sağlamaktır. Bu doğrultuda, deneyimli antrenörler ve yöneticiler tarafından yönetilen kulüpte, sporcuların üst liglerde yer almış ve hala aktif spor hayatlarını sürdüren, alanında öncü konumda bulunan antrenörlerin eğitiminden faydalanmaktadır.”

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN