Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-03-2018 09:02   Güncelleme : 28-03-2018 09:06

Amanos Şehidi Samsun’da

Hatay'da Amanos Dağı kırsalında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur’un cenazesi, cenazesi askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Buradaki törene Samsun Valisi Osman Kaymak, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur’un cenazesi daha sonra cenaze aracına konularak Salıpazarı ilçesinde Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Amanos Şehidi Samsun’da

İstanbul'da yaşayan babası taksi şoförü olan Sebahattin ve annesi Nazmiye Tokur ile Ankara'da bulunan şehit eşi Melike Tokur'un (25) Samsun'a gelmek üzere yola çıktığı belirtildi. 

Şehit için bugün Salıpazarı Fatih Camii’nde öğle namazı sonrasında cenaze töreni yapılacağı ardından cenazesinin Kalfalı Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

SAMSUN'A 5 GÜN SONRA İKİNCİ ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Öte yandan 5 gün önce Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Ovaören köyü yakınlarındaki dağlık alana düşen F-16 savaş uçağında Samsunlu Hava Pilot Üsteğmen Yasin Boy (32) şehit olmuştu. Şehit Hava Pilot Üsteğmen Yasin Boy memleketinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanmıştı. Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur'un acı haberiyle Samsun'a 5 gün arayla ikinci defa şehit ateşi düştü.

adminadmin