Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-02-2017 11:21   Güncelleme : 15-02-2017 11:21

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz Ankara’da Samsun’un Sesi Oluyoruz!

Samsunhaber-Samsun İnternet Medya Grubu (İMG), Kısa adı ASİYAD olan Ankara Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Osman Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz  Ankara’da Samsun’un Sesi Oluyoruz!

 

ASİYAD olarak kısa zamanda önemli yol aldıklarını belirten Yılmaz,'Daha yapacak çok işimiz var.' dedi.

SAMSUNLULARIN SESİ OLDUK

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG), ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz'ı ziyaret etti. İMG'ye önemli açıklamalarda bulunan Yılmaz;'Ankara'da Samsunluların sesi olduk. Onların sorunlarıyla, dertleriyle ilgilenmek ve çözüm üretmek bizleri mutlu ediyor. Samsunlular için Ankara'da çok özel bir proje hazırlıyoruz. Yakında bu projemizi Samsunlularla paylaşacağız. Hem Ankara'da hem de Samsun'da basın toplantısı yaparak bu önemli projemizi kamuoyu ile paylaşacağız.' dedi.

HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ

ASİYAD yönetim kurulunda Samsun'un ve Türkiye'nin tanınmış ve önemli isimlerinin görev yaptığını ve bundan büyük gurur duyduğunu belirten Yılmaz;'Bizim anlayışımızda herhangi bir siyasi görüşü temsil eden bir anlayış olmadığı gibi her siyasi partiye aynı mesafede duruyoruz. Sivil toplum örgütlerinin görevi siyaset yapmak değil önemli projeler üreterek memlekete hizmet etmektir. Bizler bu anlayışla çalışıyoruz. Daha yapacak çok işimiz var.' diye konuştu.

15 TEMMUZDAN DAHA GÜÇLÜYÜZ

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ancak bu zorlukları el birliğiyle atlatarak daha güçlü bir ülke olacaklarını ifade eden Yılmaz;'Ülkemiz hem içerde hem dışarı da terör örgütleriyle ciddi bir mücadele veriyor. Bizlere düşen görev ise böyle bir dönem de 'önce vatan-millet' diyebilmektir. 15 temmuz süreci hepimiz derinden yaralayan bir darbe girişimi olmuştur. Bu olayı canlı canlı yaşayan bir birey olarak 15 temmuzdan sonra çok daha güçlü ve dirayetli olduğumuzu söyleyebilirim.' şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK ŞART

Samsun'un son 15 yılda ciddi bir gelişme içinde olduğunu ancak birlik beraberlik ruhuyla çalışarak kısa zamanda önemli yerlere gelinebileceğini sözlerine ekleyen Yılmaz; ‘Samsun bizim gözbebeğimiz. Bu kenti hep birlikte kalkındırmakta hepimizin temel görevi olmalı. Herkes şehri için inandığı bedeli öderse Samsun, Türkiye'nin en çok konuşulan şehirleri arasında yer alır. Biz işadamları ve sivil toplum yöneticileri olarak üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız.' diyerek sözlerini tamamladı.

adminadmin