Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-12-2020 11:25   Güncelleme : 18-12-2020 11:25

Atakum Belediye İle Vatandaş Arasındaki İlginç Diyaloglar

Ali Rıza Cihan isimli vatandaş anaokulu yolunun yapılması için sosyal medya üzerinden Cemil Deveci ve Atakum Belediyesini de etiketleyerek, “Sayın @bskcemildeveci burası @atakumbeltr bağlı körfez mah. http://5082.sk da bir anaokulunun sokağı lütfen yolumuzu düzeltmeye yardımcı olur musunuz?” diye yazdı..

Atakum Belediye İle Vatandaş Arasındaki İlginç Diyaloglar

Belediye cevap verdi, vatandaş karşılık verdi ve diyalog şu şekilde gelişerek devam etti;

Atakum Belediyesi;

Merhaba efendim, özel mesaj yoluyla iletişim bilgilerinizi alabilirsek ivedilikle ekiplerimize iletelim. Saygılarımızla.

İletişim bilgileri mevcut zaten, oyalıyorsunuz haftalardır. Burada reklam yapmayın iletişim bilgilerini alalım, belli bir plan çerçevesine alındı deyipte. Başkan gelsin görsün yolun halini. Yazıktır günahtır çocuklara. Sanki iş istiyoruz sizden.

 

T.C. Atakum Belediyesi;

Tekrar merhaba efendim. Ekiplerimizle görüştük. Bölgede teknik inceleme yapılmış ve parke yapım programına eklenmiştir. Malzeme temini ile birlikte ivedilikle yapımına başlanacaktır. Bizlere dilediğiniz zaman sosyal medya kanallarımızdan ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

Kusura bakmayın ama bu söylediğinizi 2 yıldır söylüyorlar. Keşke dediğiniz gibi olsa siz yapılmış yolu paylaşsanız da biz de teşekkür etsek

 

T.C. Atakum Belediyesi;

Merak etmeyin efendim, en kısa sürede keyifle paylaşacağız.

https://twitter.com/AliRzaCihan1/status/1339850073044377601?s=20

Recep YAZGANRecep YAZGAN