Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-11-2017 11:44   Güncelleme : 29-11-2017 11:44

Balaçlılar Derneği’nden LÖSAM Yararına Kermes

Son zamanlarda özellikle özel günlerde yaptıkları etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren Balaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geliri LÖSAM’a devredilecek olan kermes ve kan bağışı etkinliği ile düzenlediği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Balaçlılar Derneği’nden LÖSAM Yararına Kermes

Atakum Belediyesi, Toplum Gönüllüleri Derneği, İğne Deliği Gönüllüleri ve Uçuş Modu ekibinin destek verdiği etkinliğe katılımın yoğun olması bekleniyor.

2012 yılında kurulan derneğin amacının nerede yaşıyor olursa olsun hemşerilerinin kenetlenmesini sağlamak olduğunu ifade eden Balaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Taner “2012 yılında kurulan derneğimiz bugüne kadar birçok değerli etkinliğe imza atmıştır.

Bizlerde almış olduğumuz bu bayrağı en iyi şekilde bizden sonra geleceklere aktarmak istiyoruz. Hafta sonu düzenleyeceğimiz etkinlikten elde edilen gelir lösemili çocukların tedavisine yardımcı olmak adına LÖSAM’a aktarılacak, ayrıca Kızılay araçları ile de kan bağışları kabul edilecektir. Dolayısıyla katılım ne kadar yüksek olursa katkı o ölçüde büyüyecektir” diyerek tüm vatandaşları bu etkinliğe katılmaya davet etti.

2012 yılında kurulan Balaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Balaç Köyünde yer alan dernek binasında, Başkan: İsa Taner,  Başkan Yardımcıları: İlhan Coşkun ve Engin Demirel,  Üyeler: Serkan Sağlam, Erdoğan Sungur, Fatma Erol, Hasbi Ürer, Murat Coşkun, Mustafa Boz, Hüseyin Çakmak, Mustafa Çınar, Halil Demirel, Barkın Demir, Mehmet Erdoğan, Şefik Açıkgöz, Fatih Karacan, Şaban Kaya, Uğur Yazgan, Mustafa Yavuz, Firuzan Taner, Tarık Dalyan, Savaş Yaman, Mürsel Ocak ile faaliyetlerini yürütüyor.

Derneğin 02 Aralık 2017 Cumartesi günü saat:11.00’da Alparslan Bulvarı Emek Park Yanı Atakum/Samsun  adresinde düzenleyeceği etkinliğe tüm vatandaşlarımızın katılımı bizleri onurlandıracaktır. 

adminadmin