Güncel
Giriş Tarihi : 25-09-2015 16:25   Güncelleme : 25-09-2015 16:25

Başkan Anlayan Personelleri Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle Fatsa Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi

Başkan Anlayan Personelleri Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı
Ordu’nun Fatsa ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle Fatsa Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.
Bayramlaşma törenine Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Öncelikle hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Rabbim Bayramımızı hayırlı ve mübarek eylesin. Rabbim daha nice bayramlara bizleri hayırlısıyla kavuştursun inşallah. Birlik ve kardeşlik içerisinde Rabbimiz bizlere nice bayramlar görmeyi nasip etsin. 1 Kasım’da yeni bir seçim olacak. Bizler de inşallah yeniden yollarda olacağız. İnşallah bu bayramın bereketi ile 1 kasım’da güzel bir netice ile sonuçlansın inşallah. Sadece bir siyasi olarak değil vatandaş olarak da üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız ve Haydi Bismillah diyeceğiz inşallah. Ben 1 kasım seçimlerinin Fatsa’mız için Ordu’muz için ve Ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ” dedi.
Belediyedeki bayramlaşma töreni Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın vatandaşlar ve belediye çalışanları ile bayramlaşmasının ardından sona erdi.
adminadmin