Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-02-2017 14:42   Güncelleme : 28-02-2017 14:42

Başkan Kul’dan Samsunspor’a Destek

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Kul “Samsunspor bizim göz bebeğimiz ve Samsun’unda markası. Bu şehrin takımına hep beraber sahip çıkacağız” dedi.

Başkan Kul’dan Samsunspor’a Destek

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, Başkan yardımcısı Ömer Çoruh ve kulüp yönetim kurulu üyesi Serhat Kurt ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek Samsunspor yararına düzenlenen çekiliş konusunda bilgiler aktardı. Başkan Kul, Samsunspor’a destek amacıyla başlatılan çekilişe 1000 adet bilet alarak destek oldu.

HEP BERABER SAHİP ÇIKACAĞIZ

Samsunspor’un her anında yanında olduğunu belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Samsunspor Kulüp Başkanımız Erkut Tutu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. Şehrimizin markası Samsunsporumuzun her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. İlimizin markası, Samsun’umuzun gururu Samsunspor için başlatılan hediye çekilişini 1000 adet piyango bilet alarak destekledik.  Kazandığı maçlarda birlikte sevinip kaybettiği maçlarda da birlikte üzüldüğümüz takımımız için ne yapsak azdır. Samsunspor bizim göz bebeğimiz ve Samsun’unda markası. Bu şehrin takımına hep beraber sahip çıkacağız” dedi.

TUTU’DAN TEŞEKKÜR

Samsunspor’a yaptığı desteklerden dolayı Başkan Kul’a teşekkür eden Samsunspor Kulüp Başkanı Erkut Tutu, " Her zaman yanımızda olan her türlü desteklerini Samsunspor’dan esirgemeyen Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul’a şahsım ve takımımız adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

 

 

adminadmin