Güncel
Giriş Tarihi : 16-01-2015 11:30   Güncelleme : 16-01-2015 11:30

Belediye Başkanı Destebaş'tan SGK İl Müdürü Yurtşenel'e ziyaret

AMASYA (AA) - Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, Hamamözü Belediyesine ait SGK prim borçlarının yapılandırılması için SGK İl Müdürü Nurcan Yurtşenel'i ziyaret etti

Belediye Başkanı Destebaş'tan SGK İl Müdürü Yurtşenel'e ziyaret

AMASYA (AA) - Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, Hamamözü Belediyesine ait SGK prim borçlarının yapılandırılması için SGK İl Müdürü Nurcan Yurtşenel'i ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumunda yapılan iş ve işlemlerle ilgili bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Destebaş, 6652 sayılı kanun kapsamındaki belediyenin SGK prim borçlarının yapılandırılması için başvuru yaptıklarını söyledi.

Yurtşenel ise yapılandırma konusunda gösterdikleri duyarlılıktan ötürü Destebaş'aa teşekkür ederek, 6552 sayılı yasanın getirdiği avantajlardan tüm ilgililerin yararlanabilmesi ve azami faydanın sağlanabilmesi için başvuru süresinin 2 Şubat'a kadar uzatıldığını belirterek, bu sürenin vatandaşlar tarafından kaçırılmaması gerektiği dile getirdi.

Yurtşenel, vatandaşların memnuniyeti ve kaliteli hizmet için her zaman tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve fikir alışverişi içinde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

adminadmin