Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-09-2021 11:00   Güncelleme : 06-09-2021 11:12

Belediye meclis üyesinden örnek davranış!

İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım,”Herşey İlkadım İçin” sloganıyla başlatmış olduğu fidan dikim kampanyasına bir yenisini daha ekledi. Son günlerde yaşanan orman yangınlarına dikkat çekmek için yapılan fidan dikim etkinliğinde Karasamsun Mahallesi Gölbaşı Cami bahçesinde 30 fidan toprakla buluştu.

Belediye meclis üyesinden örnek davranış!

Daha yeşil bir İlkadım için farkındalık yaratmak adına ilçedeki tüm mahalleleri kapsayacak olan bir çalışma ile ağaç fidanlarını toprakla buluşturmak adına özverili bir çalışma sürdüren İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım, Karasamsun Mahallesi Gölbaşı Cami Dernek Başkanı Hacı İsmail Yıldırım’ın cami bahçesine dikeceği fidan yardım çağrısına 20 fidanla destek oldu. Fidan yerlerini mahalle sakinleri ile birlikte kazan ve dikilen fidanlara can suyu veren Meclis Üyesi Adem Yıldırım,” Ülkemiz genelinde son günlerde çeşitli nedenlerle meydana gelen orman yangınlarının yok ettiği ağaçların yeniden yeşermesine katkıda bulunmak adına yapılan bu etkinlik son derece anlamlı. Bizde İlkadım ilçemizde doğa sevgisini arttırmak, toplumun her kesiminin çevreye olan duyarlılığını geliştirmek için böylesine bir çalışma başlattık. Bu çalışmamızı 61 mahallemizde belirli periyotlarda sürdüreceğiz. Diktiğimiz bu fidanlar burada mahalle sakinlerimizle birlikte büyüyecek, gelecek nesillere çevre bilincini aşılayacaktır. Bu tür çalışmalar ışığında gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Önemli olan diktiğimiz bu oksijen kaynaklarımızı korumak ve yaşatmak. Hep birlikte daha yeşil yaşam alanları için çaba sarf etmeliyiz. Bu bizim vatandaşlık görevimiz diye düşünüyorum. Bu vesile ile her zaman yanımızda destekçimiz olan İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Yeni ormanları yaşatacağız”

Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli hazineler olan ormanlarımızın öncelikli olarak korunması ve sayılarının artırılması adına dernek yönetimiz ile böyle bir çalışma için örnek olmak istediklerini ifade eden Gölbaşı Cami Dernek Başkanı Hacı İsmail Yıldırım,” Herkes bir fidan temin ederek müsait olan her yere ağaç dikebilir. Ormanlarımızı yok etmeye çalışanlara inat bizler bu konuda çok hassas davranacağız ve elimizden geldiği kadar bu etkinliği sürdürmeye devam edeceğiz. Bu örnek çalışmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyesi kardeşimiz Adem Yıldırım’a teşekkür ediyorum” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN