Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-12-2020 05:30   Güncelleme : 26-12-2020 05:30

Bem Bir Sen Başkanı Gayretli’den Ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Samsun Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne yeni atanan İsmail Mutlu'yu ziyaret etti.

Bem Bir Sen Başkanı Gayretli’den Ziyaret

Ziyarette Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’ye sendikanın Atakum Belediyesi Temsilcisi Serkan İren eşlik etti.

Mutlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Mutlu’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek; “Yeni görevinizde başarılar diliyorum.”dedi.

Mutlu ise ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek Gayretli’ye teşekkür etti.

Gayretli ve İren daha sonra sendikanın işyeri temsilcisi Yunus Çerkez'in katılımı ile sendika üyelerini ziyaret ederek, sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek sorunlarının çözümü için istişare toplantısı yaptılar.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “Her zaman birlik ve beraberlikten yanan bir tavır sergileyen sendikamızın bu duruşunu saha yansıtmak adına çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz devam etmekte. Sendika üyelerimizin 7 gün 24 saat yanında ve hizmetindeyiz. Biz bir aileyiz ve aile olmanın gereği bu. İşyerlerimizi ziyaretlerimize bu kapsamda ara  vermeden devam edeceğiz.” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN