Güncel
Giriş Tarihi : 05-08-2021 14:19   Güncelleme : 05-08-2021 14:19

Bu Gözlerden Utanın!

Canlarını hiçe sayarak uyumadan, dinlenmeden bir haftadır orman yangınlarıyla savaşan kahramanlar, siyasi fırsatçılık uğruna mücadeleyi baltalayan sözde gazetecilere ve sanatçılara ateş püskürüyor. Kahramanlar, canları pahasına verdikleri mücadeleye biraz olsun saygı bekliyor.

Bu Gözlerden Utanın!

Yangın savaşçıları, canlı yayınlara rağmen uçakların kalkmadığını, helikopterlerin uçmadığını, yangınlara bilerek müdahale edilmediğini öne sürecek kadar arsızlaşan sözde sanatçı ve aydınlara ateş püskürdü. Sakarya’dan gelen bir itfaiyeci, gözlerine kan oturan kahramanlar adına isyan etti: “Her şeyiyle devlet burada. Neredeyse helikopterler birbirine vuracak diye endişeleniyoruz. Sosyal medyada bakıyoruz ki, sanki hiçbir şey yok. İnsaf ya. Biraz utansınlar”

BİZ BURADAYIZ SİZ NEREDESİNİZ?

Orman yangınlarından siyasi fırsatçılık çıkarmaya çalışan ‘oyuncu’ Emre Kınay’a cevap da yine sahadaki kahramanlardan geldi. Bir vatandaş alevlerin içerisinden Kınay’a hitaben çektiği videoda, “Bir şey yapacaksan gel burada mücadele et. Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin” ifadelerini kullandı. Mehmet Kaya isimli gönüllü de Manavgat’ta yaralanan ağabeyi yerine görev alarak sosyal medya arsızlarına ders verdi.

Kaynak: Diriliş Postası

Recep YAZGANRecep YAZGAN