Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 13-12-2016 14:48   Güncelleme : 13-12-2016 15:31

Büyü Bozuldu

Şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır diliyorum bu aşağılık terör saldırısını yapanları ve onları destekleyenleri Allah en sevdikleriyle imtihan etsin.

Büyü Bozuldu

 Samsunsporlu futbolcuların maç başlamadan önce görevli polislere sarılıp onları teselli etmeye çalışmaları güzel bir hareket oldu.

Ah Mehmet çakır ah! maçın ve bizim kahramanımız olabilirdin ama olmadı.

Eskişehirspor gerçekten de bu ligin çok üstünde bir takım kurmuş hele bir 10 numara oynayan Erkan Zengin’leri var ki birçok süper lig takımında o kalitede 10 numara oyuncu yok.

Eskişehir’in çok güzel bir taraftarı vardı ben 4 büyükler dışında o tribünleri doldurabilen takım görmedim o da çok geçmişte kaldı, maç boyunca da çok güzel tezahürat yaptılar.

Tarık Çamdal’ın tribünden atılan cismi hakeme götürme isteği hem futbolcular hem de taraftarı çok gerdi. Geçen yılımıza sebep olan Ofoedu’nun oyundan çıkarken yaptığı ise terbiyesizlikten başka bir şey değildi. Eskişehirspor tecrübeli kadrosuyla bizim yarımız kadar bile pozisyona girmeden ve oyunu soğutarak maçı kazanmasını bildi.

Samsunspor ise Canberk ve Ercan’ın kadroya girişiyle takım kalitesini artırmıştı.

Maçın ilk golü gelene kadar ve maçın büyük bölümünde biz üstün ve iyi oynadık ama gol yollarındaki sıkıntı devam etti. O yeteneksiz Ekigho’yu bile aradık. Olmayınca olmuyor takım bana göre bu sezonun en iyi maçını oynadı, bu oyun bizim geleceğe dair ümitle bakmamızı sağladı.

Bu çok iyi oyunu bol golle süsleyebilirdik ama gol işini yapacak oyuncu yokluğu belimizi büküyor.

Mehmet Çakır’ın golümüzün pasını verdiği pozisyondaki gibi hücumda çoğalabilsek daha çok gol atarız. Mehmet Çakır oyunun son bölümünde oyuna girdiği için çok etkili ve diriydi hatta kahraman olma imkanı da buldu ama değerlendiremedi. Kaleciden kaptığı topu onun tecrübesindeki bir futbolcu gol yapmalıydı bunun yanında müsait bir pozisyondaki kafa vuruşu direkten auta gitti. Son dakikada bir şutu yine üstten auta gitti, yine kalabalık geldiğimiz bir pozisyonda sıfıra inip kafasını kaldırıp 3 futbolcumuzun top istediğini gördüğü halde topu çok sert bir şekilde bütün topçularımızın arkasına atarak beraberlik şansımızı yok etti ve kahraman olma imkanını da kaybetti.

Lig yeniden başlıyor çok ilginç sonuçlar alınmakta şayet ismi geçen futbolcuları alabilirsek ve ön bölgeye deneyimli iki oyuncu alabilirsek bu ligin tozunu atarız.

Takım her geçen gün daha iyiye gidiyor Ercan ve Canberk’in ilk 11 re dönmesiyle daha da iyi olacaktır.

Araya girmeden 1 puan bile alsak kardır ama Eskişehirspor maçında oynadığımız gibi oynayabilirsek daha çok puanlar alabiliriz. İnşallah bunu başarır ikinci devreye daha ümitli gireriz.

Adnan ÖZ

adminadmin