Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-09-2022 12:57   Güncelleme : 03-09-2022 12:57

Büyük Anadolu Hastaneleri TEKNOFEST Karadeniz'de

Büyük Anadolu Hastaneleri, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde Samsun Çarşamba Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST KARADENİZ'e katılım sağlayan tek özel hastane olarak misafirlerini ağırlamanın gururunu yaşıyor.

Büyük Anadolu Hastaneleri TEKNOFEST Karadeniz'de

Samsun'da TEKNOFEST KARADENİZ rüzgarı yoğun bir katılım ile devam ediyor. Türk insanının gönlünde hissettiği ve gururlandığı birçok proje TEKNOFEST'te sergileniyor. Milli ve yerli üretim hava araçları ve her türlü savunma sanayi ile tüm araçların sergilendiği festivale katılım sağlayan tek özel hastane Büyük Anadolu Hastaneleri gençleri teknoloji ile buluşmadan önce hastanenin standında sağlık kontrolünden geçiriliyor.

GURURLUYUZ, MUTLUYUZ

Katılımın çok yoğun olduğu festivale tek özel hastane olarak stant açarak büyük bir gurur duyduklarını belirten Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, "26 Yıldır Sağlıkla Güvenle sloganı ile Büyük Anadolu Hastaneleri ailesi olarak gençlerimizin ve teknolojinin her zaman yanındayız. TEKNOFEST Karadeniz festival alanında şehrimizi temsil eden tek özel hastane olarak gururlu ve mutluyuz. Bu heyecanımızı misafirlerimizle paylaşıyor, bu büyük organizasyonun ilimizde yapılmasını sağlayan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

26 YILDIR SAĞLIKLA GÜVENLE

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başta olmak üzere Samsun protokolün ve stantlarını ziyaret eden misafirlerine hastanenin orijinal maketini takdim ettiklerini belirten Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi, "Katılımcı olarak yer aldığımız standımızda gerçekleştirilen ziyaretlerden oldukça memnunuz. Burada sağlık personellerimizle ve hasta danışmanlarımızla TEKNOFEST Karadeniz ziyaretçilerimizi bilgilendirme, şeker ve tansiyon ölçümleri gibi işlemlerimizle hizmet sağlıyoruz. Ayrıca standımız bünyesinde bulunan mikroskop, anatomik maketlerimiz ile çocuklarımıza keyifli bilgiler ile keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz." diyerek sözlerine son verdiler.

Recep YAZGANRecep YAZGAN