Güncel
Giriş Tarihi : 14-09-2020 14:26   Güncelleme : 14-09-2020 14:26

Çakıcı Vatan Hainlerine Anladığı Dilden Konuştu

Geçtiğimiz aylarda çıkarılan infaz yasası ile tahliye edilen Alaattin Çakıcı, Kamuoyuna çok önemli açıklamalar yaptı.

Çakıcı Vatan Hainlerine Anladığı Dilden Konuştu

Çakıcı, Türkiye’nin üzerinde oynanan, uluslararası ilişkiler nedeni ile ülke içindeki sapıklar ve densizler ile alakalı olarak twitter hesabından yaptığı açıklamasında;

Sovyetler dağılmadan evvel yeşil kuşak Türkiye'nin batısından başlayıp Hindistan sınırında biterdi batı ve üst akıl yaşadığımız coğrafyayı ve İslam âlemini kan gözyaşı ölümler ülkelerinde savaş olan insanların başka ülkelere sığınmasına neden olan üst akıl bugünkü yeşil kuşağı Girit Adasından başlayıp Edirne Karaağaca kadar üstler kurarak ülkemizi hem batıdan, hem Güney'den, hem de doğudan sıkıştırmak istemektedir.

 

Kurtuluş Savaşında Geldikleri gibi gittiler.

Sınır ötesindeki ülkemizin bekası için verilen şerefli mücadele de Doğu Akdeniz'de yaşanan son yıllarda değişmeyen bir asır evvel batının piyonu olarak Anadolu'ya çıkan Yunanlıları kullananlar bugün de Yunanlılar üzerinde ülkemizi kuşatmak istemektedir. Âmâ unutmasınlar ki Çanakkale'de Kafkas cephesinde kut'ül amare de ve  Kurtuluş Savaşında geldikleri gibi gittiler.

 

Devletimiz ve Milletimiz birlikte bu yola baş koymuştur,

Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bu günlerde bazı kendini bilmez densizler ve taciz ile şerefsizlik yapan Musa Orhan isimli uzman çavuşun neden olduğu cinsel tecavüzden dolayı intihar eden İpek Erin ölümüne neden olan bu şerefsizin bir de bozkurt işareti yaparak milliyetçileri zan altında bırakma hakkına sahip olmayan bu ırz düşmanı en ağır şekilde devletimiz tarafından cezalandırılmalıdır.

 

Türk Kürt kardeştir bölücüler ve PKK kalleştir

Bir de ekonomik koşullardan vatanımızın Doğudan batıya  gelen Siirtli kız kardeşimizin tokatlanmasını esefle kınar Allah Mazlum'a el kaldıranı bildiği gibi yapsın. Bu bilinmeli ki Türk Kürt kardeştir bölücüler ve PKK kalleştir güzide vatanımızın her zerresini namusu kadar seven iffeti kadar koruyan her etnik grup vatandaşlık bağıyla devletimizin birer bireyidir. Bazı densizler önyargılı davranmaktadır. Her Kürt PKK'lı değildir onlar da Biz Türkler kadar devletimize gönülden bağlıdır, saygılarımla kamuoyuna arz ederim.

Alaattin Çakıcı

Recep YAZGANRecep YAZGAN