Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-07-2017 08:55   Güncelleme : 04-07-2017 08:55

Canik'in Milli Gururu

Samsun Canik Belediyespor Basketbol Takımı'nın altyapı oyuncusu 15 yaşındaki Aleyna Cengizhan, Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Milli Takım kampına katıldı.

Canik'in Milli Gururu

Altyapıya büyük önem veren Samsun Canik Belediyespor Kulübü, milli takıma da oyuncu kazandırıyor. Boks, atletizm, güreş, badminton gibi bir çok dalda milli sporcu yetiştiren kulübün bünyesindeki basketbol takımının genç oyuncusu 15 yaşındaki Aleyna Cengizhan, yine Milli Takım'a çağrıldı. 1,97 cm boyundaki genç basketbolcu, 2018 yılında düzenlenecek Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası hazırlık kampına katıldı.

BAŞKAN GENÇ'TEN SPORA DESTEK

Genç basketbolcu 15 gün sürecek kamp dahilinde Polonya, Hırvatistan, Fransa, Slovenya, çekoslovakya olmak üzere 5 farklı ülkede hazırlık maçları oynayacak. Gelecek vaad eden sporcular arasındaki Aleyna Cengizhan'ın Milli Takım'a çağrılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten antrenör Can Küntüşlü, "Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Amacımız hem şehrimizi Süper Lig'de temsil eden takımımıza hem de ülkemize sporcular yetiştirmek. Çalışmalarımızın meyvesini almak bizleri mutlu ediyor. Bize her türlü çalışma imkanını sunan ve bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Başkanımız Osman Genç'e teşekkür ederiz" dedi.

adminadmin