Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-08-2021 12:07   Güncelleme : 23-08-2021 12:16

Canik'te Tartılar Kontrol Altında

Canik Belediyesi, ilçedeki semt pazarlarında uyguladığı 'Tartı Kontrol Noktası' çalışması ile vatandaşın daha güvenilir alışveriş yapmasını sağlıyor.

Canik'te Tartılar Kontrol Altında

Canik Belediyesi, semt pazarlarındaki rutin kontrollerinin yanı sıra tartıların güvenilirliğini sağlamak amacıyla uyguladığı ‘Tartı Kontrol Noktası' çalışmasına devam ediyor.

 

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün semt pazarlarında uyguladığı 'Tartı Kontrol Noktası' çalışması ile vatandaş, aldığı malzemenin gramajını bu noktalarda kontrol etme imkanı buluyor.

 

Halkın güvenilir alışveriş yapması adına uygulanan bu çalışma ile ilgili konuşan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı,  "Yapılan bu uygulamayla halkımızın satın aldığı malzemenin gramajından emin olmasını sağlıyoruz. Ayrıca tartı aletlerinin daha güvenilir olmasını sağlamış oluyoruz.

Ölçümlerde ortaya çıkan bir olumsuzluk halinde ise ilgili esnaf hakkında yasal işlem başlatılmaktadır." ifadesini kullandı.

 

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan Zabıta Birimi çalışanlarının ilçede 7 gün 24 saat vatandaşın hizmetinde olduğunu söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, "İlçede ikamet eden vatandaşlarımız bütün taleplerini genelde zabıta birimindeki arkadaşlarımıza iletmektedir. Bu yüzden ekip arkadaşlarımız sahada 7 gün 24 saat hizmet vermektedirler. Vatandaşımızın hizmetinde olan tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN