Güncel
Giriş Tarihi : 25-10-2015 11:53   Güncelleme : 25-10-2015 11:53

Çetin Aşure Dağıttı, Kardeşlik Mesajı Verdi

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü’nü aşure dağıtıp birlik mesajları vererek başlattı

Çetin Aşure Dağıttı, Kardeşlik Mesajı Verdi
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü’nü aşure dağıtıp birlik mesajları vererek başlattı.
Orhan Kemal Kültür Merkezi’ndeki Halk Günü’nde Adanalılarla bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, toplantı öncesi aşure pişirdi, elleriyle aşure dağıttı, Emel Fettahlıoğlu adlı kadının yazdığı şiiri dinledi, ardından salona geçip birlik ve beraberlik mesajları verdi.
“Aşure kardeşlik, birlik ve beraberlik anlamına gelir” diyen Çetin, şehit cenazelerinin gelmeye devam ettiğini ve 103 insanın ölümüyle sonuçlanan Ankara katliamının da “göstere göstere geldiğini” ifade ederek, “Kimse kimseye yan gözle ve ‘şucu-bucu’ diye bakmasın. Barış için, huzur için herkes particiliği bir kenara bıraksın" diye konuştu.
1 Kasım seçimlerine de değinen Başkan Soner Çetin, “hayati bir seçim” ile karşı karşıya olduklarını vurguladıktan sonra CHP’nin proje ve önerilerinin hem diğer muhalefet partileri ve hem de AK Parti tarafından taklit edilmek istendiğini söyledi. Çetin, “CHP 7 Haziran’dan önce ne önermişse yaklaşık teklifleri, ‘Hayır olmaz’ diyenler bile bugün programlarına almış durumdalar. 1 Kasım bir milattır ve artık CHP ya tek başına ya da koalisyon ortağı olarak hükümet olmalıdır” dedi.
adminadmin