Güncel
Giriş Tarihi : 28-12-2020 08:16   Güncelleme : 28-12-2020 08:18

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel "Samsun Büyükşehir’i Kazanırız"

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, şuan bir yerel seçim olması durumunda Millet İttifakının Samsun Büyükşehir Belediyesini kazanacağını söyledi Cumhur İttifakının Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayını henüz açıklamadı.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel

Kanal362'de konuşan CHP Samsun İl Başkanı Türkel, şuan yerel seçim olması durumunda Millet İttifakının, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını kazanacağını kaydederek, "Erken seçim hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sandık sorumlularından mahalle temsilcilerine kadar biz bu hazırlıkları yapıyoruz. Erken seçim ihtimalini görüyor muyuz. İktidar erken seçimi kaldıracak durumda değil. Bugün seçim olsa iktidar değişiyor bizim ön görümüz bu. 2021 yılında bu iktidarın erken seçimden başka bir çaresi yoktur. Para yok, bu ülkenin çocukları bu ülkede durmak istemiyor. bu ülkede üstünlerin hukuku var. Metal yorgunluğundan ziyade metal pas tutmaya başladı. İktidarın bir reçetesi kalmamış.

Pandeminin dünyayı nereye taşıyacağını bilemiyoruz. Tencere ile tavanın götüremeyeceği hiç bir iktidar olmaz. Bu kadar üst üste şikayet ve sıkıntıların biriktiği bir dönem görmedim. Millet İttifakı iktidara hazırdır. Bu rüzgar esmeye başlamıştır.

 

ERHAN USTA MI

Millet İttifakı halkın iktidarını kuracaktır. Şuan bir yerel seçim olsa Samsun Büyükşehir Belediyesini Millet İttifakı alır. Biz alırız. Genel seçimlerden sonra yapılacak yerel seçimlerde Samsun Büyükşehir Belediyesini alırız." dedi.

Millet İttifakının Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayının önceki dönem bağımsız olarak aday olan ve seçimi kazanamayınca bağımsız milletvekili olarak meclisteki geri döndükten sonra İYİ Parti saflarına katılan Erhan Usta üzerinde yoğunlaşacağı tahmin ediliyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN