Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-04-2021 07:24   Güncelleme : 07-04-2021 07:24

CHP’li Atakum Belediyesi’nin Abone Olduğu Gazeteler Çatı İttifakının Habercisi Gibi

CHP’nin Samsun Atakum Belediyesi’nin abone olduğu ve belediyenin her gün satın alarak belirli sayıda çeşitli birimlerine dağıttığı gazetelerin ideolojik olarak birbirlerine benzemezliği ne anlama geliyor.

CHP’li Atakum Belediyesi’nin Abone Olduğu Gazeteler Çatı İttifakının Habercisi Gibi

Atakum Belediyesi’nin abonesi olduğu gazetelerin bir kısmının CHP’li Başkan Cemil Deveci’nin ideolojik yapısıyla taban tabana zıt olmasına rağmen Millet İttifakı’nın ya da daha üst bir çatı ittifakının habercisi olma ihtimali üzerinde yorumlar yapılmasına kapı aralıyor.

Atakum Belediyesi, Sözcü, Cumhuriyet, Birgün, Evrensel gazetelerinin yanında Yeniçağ, Milli Gazete, Karar ve Yeni Asya gazetelerine de abone.

Sözcü, Cumhuriyet, Birgün, Evrensel hatta Yeniçağ gibi gazeteler tamam da mesela Atakum Belediyesi’ni Karar, Yeni Asya ve Milli Gazete’ye abone yapan üst aklın nasıl bir hesap kitap içinde olduğu merak ediliyor.

Başkan’ın Karar, Yeni Asya ve Milli Gazete gibi gazeteleri başka yerde görse irticanın gazeteleri diye tepki ve tavır koyacağı yayınları belediyeye abone olarak satın alması Millet İttifakı’nın sınırlarının genişletileceğinin ipuçlarını verir gibi…

Recep YAZGANRecep YAZGAN