Güncel
Giriş Tarihi : 09-03-2021 11:40   Güncelleme : 09-03-2021 11:40

Çiğdem Karaaslan’dan Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Miraç Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çiğdem Karaaslan’dan Miraç Kandili Mesajı

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin, ‘Hüzün Yılı’nın ardından mucizevi bir yolculukla Rabb’imizin huzuruna kabul edildiği Miraç Gecesi’ne bir kez daha erişmenin heyecanını yaşıyoruz.

İdrak etmeye hazırlandığımız mübarek Miraç Gecesi; insanı ve insanlığı yüce değerlerle buluşturmanın, merhametin ve muhabbetin hâkim olmasının vesilesidir. Manevi duygularımızın doruğa ulaştığı, Yüce Yaratan’ın sonsuz kudretinin yeryüzünü kuşattığı bu mukaddes gecede ellerimizi semaya açarken İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğini, insanlığın hidayetini diliyoruz.

Böylesine mukaddes bir gecenin; millet olarak daha da kenetlenmemize, ülkemizin aydınlık yarınlarına omuz omuza hep birlikte yürümemize vesile olması en büyük niyazımızdır.

Affımızı ve mağfiretimizi dilediğimiz bu müstesna gecede; vatanımız, ezanımız, ay yıldızlı şanlı bayrağımız ve cümle mukaddesatımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize dualarımızı iletiyoruz.

Zamanın ve mekânın yegâne sahibi Yüce Allah’a yönelişimiz olan Miraç Gecesi’nin kalplerimize inşirah, hayatımıza huzur getirmesini diliyor, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek gecesini tebrik ediyorum.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN