Güncel
Giriş Tarihi : 02-09-2020 13:01   Güncelleme : 02-09-2020 13:01

Demirtaş Belediyeye Aldığı Personeli Neden İnkâr Ediyor ki!

İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, geçtiğimiz günlerde işe giren 87 işçiye rağmen belediyeye personel almadık dedi.

Demirtaş Belediyeye Aldığı Personeli Neden İnkâr Ediyor ki!

AK Partili personellerin çöp kamyonu arkasına sürülmesini de yalanlayan Demirtaş, “Siyasi karar almıyorum, herkes işini yapacak, yapmayanın yeri burası değil” dedi.

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, meclis toplantısı sonrasında açıklama yaptı.

 

SEÇİMLERDE SEÇMENE İŞ SÖZÜ VERİLMEDİ Mİ

31 Mart yerel seçimlerinde seçmenlerden oy alabilmek için iş sözü verdiğini yalanlayan Demirtaş, “seçimi kazanırsak, sizi işe alacağım’ diye bir taahhüdümüz olmadı.” Dedi.

 

EYLEMLERİN ÜZERİNE İŞE ALIM YAPILDI

Seçimlerde iş vaadiyle çalışan ve seçimlerden sonra işe alınmayan vatandaşlar, İlkadım Belediyesi önünde eylem yapmışlardı. Yaptıkları eylem sonrasında geçtiğimiz haftalarda 87 kişi işe alınmıştı.

 

İŞE ALDIĞI KİŞİLERİDE İNKAR ETTİ

İlkadım Belediyesi’nde işe alınan 87 kişiyi inkar eden İyi Partili Başkan Demirtaş, “Şu anda belediyenin mali yapısı iyi değil, henüz işçi almadık ama bir formül bularak almak istiyoruz” dedi.

 

ÇÖP KAMYONUNUN ARKASINA GÖNDERMİŞ

Bir önceki dönem personellerin AK Partili Başkan Erdoğan Tok zamanında işe alınması nedeniyle görev yerinden alınan çöp kamyonunun arkasına çalışmaya gönderen Demirtaş, “ Adam kayırmacılık yaparsak yanlış olur. Biz yapmıyoruz. Burası yatma yeri değil, herkes görev verildiği işi yapacak. Dışarıda ekmek arayan çok kişi var” dedi.

Kaynak: Real Side

Recep YAZGANRecep YAZGAN