Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-08-2019 10:35   Güncelleme : 08-08-2019 10:35

Denizcilik Ufkunun Açılması Ve Kanal İstanbul

İstanbul ile İzmir arasındaki karayolu ulaşımını 3.5 saate indiren otoyolumuz törenle açıldı. Ayrıca hızlı demiryolu sayesinde İstanbul-Ankara-Konya çok daha çabuk ve konforlu şekilde ulaşıma açıldı. Diğer güzergâhların yapımı ise hızla devam ediyor.

Denizcilik Ufkunun Açılması Ve Kanal İstanbul

Keza İstanbul Havaalanı, birçok konuda milli bir proje olup ülkemizin gurur kaynağı olmuştur. Finansman ayağından proje yönetimine kadar kendi insanımızın ortaya çıkardığı bu büyük eserler sayesinde dünyanın en büyük devletleri arasında yer alabileceğiz. Bu konuda başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere emeği geçen bütün çalışanlara minnettarlık duyuyorum. Rabbim, bunca engele rağmen bu eserleri ülkemize kazandıran herkesten razı olsun.

Kara ve hava ulaşımında ortaya konulan icraatlar şimdi tam anlaşılmasa bile ileriki yıllarda çok daha iyi şekilde değerlendirilecektir. Şimdi ben nasıl dua edip teşekkür ediyor isem; bu yolları kullanan birçok insan da aynı şeyleri düşünecektir. Fakat bu güzel icraatların yanında en az bunlar kadar önemli denizcilik projelerimiz olmasına rağmen henüz herhangi bir çivi çakılmamıştır. Kanal İstanbul Projesi de işte bunlardan bir tanesidir.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin