Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 22-04-2021 11:37   Güncelleme : 22-04-2021 11:54

Edebiyat Nöbeti 33. Sayısının Dosya Konusu Mario Levi

Dosyaya Semrin Şahin, Meltem Dağcı, Meriç Gök, Gamze Haklı Geray, Göksu N.Çakır ve Didem Görkay katkı sağladı.

Edebiyat Nöbeti 33. Sayısının Dosya Konusu Mario Levi

Bedriye Korkankorkmaz, Nevruz Uğur, Esen Taşkın, Yusuf Özdemir, Hilmi Haşal, Çağın Özbilgi, Gülçin Sahilli, Fatoş Asya Akbay, Mehmet Öztürk, Hamit Oral, Mehmet Kıyat, Gülsüm Işıldar, İbrahim Eroğlu, Tümay Çobanoğlu, Şener Beyter, Kenan Ercan, Hasan Akarsu, Mesrur Sabahoğlu, Hatice Tarkan Doğanay, Mehmet Rayman, Yusuf Çağlar, Zeynep Kurada, Mustafa Suphi, Eylem Hatice Bayar, Çetin Örgen, Uğur Gürekin, Hüseyin Murat Çinkılıç, Hayrettin Ökçesiz Hasan Derviş, Davut Köksoy, Şerif Tezgörenler, Erhan İsamuk, Fatma Şener Dursun, Ersin Kartal ve Eray Korkmazer şiirleriyle yer aldı. Ivan Hristov’un şiirini Ahmet Emin Atasoy ve Carl Tobey’in şiirini Murat Karacan çevirdi.

Zerrin Saral, Leyla Serpil, Akın Ersöz, Gül Parlak, Mustafa Işık, İbrahim Tığ, Vicdan Efe Orhan Kocadağ, Barış Akkurt ve Sezgin Ateş’in öykülerini bu sayıda okuyabilirsiniz.

Dergide; Ümit Tarı, Nazım Mutlu, Ali Öztürk, Özgür Yılmaz, Fahrettin Koyuncu, Meltem Kofoğlu, Zübeyde Seven Turan, Muzaffer Gündoğar, İbrahim Ekrem Keleşoğlu, Mehmet Selim, Fatih Avşar ve Ahmet Küçükbaş yazılarıyla yer alıyor. Ahmet Günbaş, Yusuf Akbaş, Turgay Değirmenci, Nurdan Aladağ ve Barış Hakan Yavuzoğlu kitap değerlendirmesiyle, Hasibe Ayten söyleşisiyle, Ramazan Teknikel ve Ahmet Özer dergi tanıtım yazılarıyla yer alıyor.

Not: Son zamanlarda Samsun’un Covid-19 salgında çok yüksek riskli şehirlerden biri olması sebebiyle dergi yayın kurulumuzca şöyle bir karar almak zorunda kaldık. 33.sayımızı abonelere matbaadan gönderilmesi önerisi yapıldı ama çok yüksek bir hizmet bedeli sunulduğu için vazgeçildi. Celal Karaca'nın da iki kronik rahatsızlığı nedeniyle kalabalıklarda uzak durması gerektiğinden şimdilik abonelerimize derginin bu sayısını pdf formatında göndereceğimizi paylaşmak isteriz. Sonraki sayımızda (Mayıs-Haziran) basılı dergi olarak iki sayı birlikte gönderilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Dağıtım yerleri:

İstanbul

Mephisto Kitabevleri (Kadıköy, Beyoğlu, Beşiktaş)

Ankara: Turhan Kitabevi

İzmir:Yakın Kitabevi (Alsancak)

Pan Kitabevi

Mersin-Tarsus: Antik Sahaf ve Kitabevi

Hatay: Ferah ve Harf Kitabevleri

Trabzon: Ra Kitabevi

Samsun: Endülüs Kitabevi, Samsun Sahaf, Ütopya Sahaf, Eflatun Kitap/Kafe

Derginin mail adresi:

[email protected]

Recep YAZGANRecep YAZGAN