Genel
Giriş Tarihi : 06-07-2017 13:48   Güncelleme : 06-07-2017 13:59

En Uygun Kiralık Araçlar Arabalı’da!

Günümüzde kiralık araçlara rağbet oldukça artmış durumda. Elbette ki bunun birçok sebebi bulunuyor. Yüksek araç fiyatları, yakıt fiyatlarındaki fahiş fiyatlar, maddi durum şeklinde sıralanabilir. Peki hiç mi otomobil kullanmayacak insanlar? Elbette ki kullanacaklar.

En Uygun Kiralık Araçlar Arabalı’da!

En uygun kiralık araçlar için yapmanız gereken Arabali.com sitesini ziyaret ederek bütçenize en uygun aracı seçmek olacaktır. Arabali.com aracını kiralamak isteyen araç sahipleri ile araç kiralamak isteyen müşterileri bir araya getiren bir platformdur. Bu platformda fazla aracı olan, aracı garajda bekleyen araç sahipleri sisteme üye olarak araçlarını istedikleri tarihler arasında istedikleri fiyattan kiralayabiliyorlar. Hatta kiralamak istedikleri kişiyi de seçebiliyorlar. Bu platform üzerinden yapılan tüm işlemleriniz garanti altında sigorta kapsamındadır.

Kiralık Araçlar İçin Arabali.com

Arabali.com’un en büyük avantajı bütçenize uygun aracı istediğiniz sürede kiralayabilmenizdir. Yani piyasada 10 günlük kira süreci 2x olan bir aracı Arabali.com güvencesi ile 10 günlük 1.5x fiyata kiralama şansını yakalayabilirsiniz. Elbette ki platform üzerinde lüks kiralık araçlar da bulunmaktadır. Bunun için istediğiniz aracın özelliklerini filtreleyerek aratabilir ve kendinize uygun aracı bulabilirsiniz.

Tabi Arabali.com herkese araba kiralamıyor. Sistem kayıt olduktan sonra ve herhangi bir aracı kiralamak için karar verdikten sonra yapılması gereken bazı hususlar var. Belli araştırmaların ardından ve araç kiralayanın son kararının ardından araç kiralama işlemini tamamlayabiliyorsunuz. Bu sayede hem araç kiralayan hem de aracını kiralayan kişiler güvence altına alınmış oluyor.

Arabali.com üzerinde yaptığınız işlemler Ak Sigorta güvencesi altındadır. Yani aracını kiralayan bir kişi gözü arkadan kalmadan aracını teslim edebilir. Çünkü Arabali.com üzerinde yer alan ve sistem tarafından onaylanmış tüm araçlar yine Arabali tarafından Ak Sigorta Hizmetleri’ne sigorta işlemi yaptırılarak güvence altına alınır.

adminadmin