Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-12-2014 11:30   Güncelleme : 11-12-2014 11:30

ENGELLİLERDEN MORAL EĞLENCESİ

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi Dünya Engelliler Günü nedeniyle moral eğlencesi düzenledi

ENGELLİLERDEN MORAL EĞLENCESİ
Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi Dünya Engelliler Günü nedeniyle moral eğlencesi düzenledi.
Öğretmenevi’nde düzenlenen moral gecesine TSD Samsun Şubesi üyeleri ve Türk Halk Müziği Korosu’nda görev alan konservatuar öğrencileri katıldı. 6 Aralık tarihinde verdikleri konser dolayısıyla bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden TSD Samsun Şube Başkan Yardımcısı Hayriye Hakyemezoğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde biz birbirimize tutunarak çalışırsak, başaramayacağımız hiçbir şey olmaz. Canik Belediyesi THM Bölüm Başkanı Şef İbrahim Üçüncü’ye bu konser için çok teşekkür ediyorum. 4. konserimizi verdik. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde çalışırsak 5.’yi de vereceğiz, 6.’yı da vereceğiz. Bizlere emek verip halkın karşısına çıkarıp bizleri güldüren şefimize teşekkür ediyorum” dedi.
Güzel bir konser yaptıklarını belirten Canik Belediyesi THM Bölüm Başkanı Şef İbrahim Üçüncü, “Kendi değerinizi bilin. Çok başarılı bir konser verdik. Dışarıdan da şu anda olumlu yönde halen tebrikler alıyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından TSD Samsun Şubesi üyeleri şef İbrahim Üçüncü’ye hediye verdiler ve ardından gönüllerince eğlendiler.
adminadmin