Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 27-02-2018 11:17   Güncelleme : 27-02-2018 11:17

Erbakan Hoca'mıza İthafen

Hakikat-i İlahi'yi azimet ruhuyla ortaya koyarak bir mücadelenin nasıl olması gerektiğini bizlere öğreten kutlu muallime selam olsun.

Erbakan Hoca'mıza İthafen

Her şart altında Hakk’ın değişmez gerçekliğini hayatı pahasına ortaya koyan korkusuz mücadele adamına selam olsun.

Ulemanın pek çoğunun nefsi maslahatları icabı mücadelenin zahiren yapılamayacağını beyan ederek çekildikleri bir dönemde, Hz Ömer gibi açıktan tebliğ yapmayı bir prensip haline getiren kutlu mücahide selam olsun.

Bırakın uzaklarda olanları en yakınındaki insanların bile onu anlamaktan ne kadar uzakta olduklarını görerek, hep yalnızlık içerisinde mücadele edeceğini anlayan, nefesinin sonuna kadar Hakkı haykıran kutlu mücahide selam olsun.

Bir medeniyetin kurulması için ruh ve bedenin inşasının gerekli olduğunu yüksek ferasetiyle keşfederek, her iki cephede uygulama alanlarını oluşturan, hem ağır sanayi ve hem de ağır insan yetiştiren, ferasetiyle olaylara yön veren, hikmet sahibi olan kutlu mühendise selam olsun.

İslam’ın temel prensiplerini günümüzdeki ulema sınıfına büyük güçlüklerle öğretmeye çalışan, buna rağmen dinî cemaatlerin pek çoğunun hiçbir zaman tam olarak algılayamadığı günümüzün büyük imamına selam olsun.

Kur'an ve sünnetle beslenen, Eyüp el Ensari hazretleriyle bir hedef model ortaya koyan, Selahattin Eyyubi ile aksiyonunu yoğurun, Alparslan ile bâtılın

Kapılarını târumar eden, Sultan Fatih'le ruhlardaki İstanbul'u fetheden, Sultan Abdülhamid ile 5 bin yedi yüz yıllık Siyonizm mikrobunu tüm dünya insanlığına gösteren,

Bu coğrafyanın en büyük kandiline selam olsun.

Muhterem Hocam!

Bugün arkandan gözyaşı dökenlerin büyük bir kısmı, yaşarken yanınızda olamamanın ıstırabı içindeler. Bunu çok net bir şekilde görüyoruz. Askerinden akademisyenine, işçisinden memuruna,

Hâkiminden hekimine, cemaatinden imamına kadar herkes çok müteessir.

Biliyorum anlayamadılar. "Hans anladı ama Hasan anlamadı" demiştiniz. Fakat sizin bir yönünüzü daha biliyoruz ki; şimdi olsaydınız onların hepsini bağrınıza basardınız. Çünkü sizin merhametiniz bütün insanlığı kapsayacak kadar genişti.

Muhterem Hocam bizlere düşen, sizin ideallerinizi gerçekleştirmektir. Çünkü ortaya koymuş olduğunuz MİLLİ GÖRÜŞ tüm insanlığın kurtuluş reçetesidir. Bizler de tüm enerjimizle bunun gerçekleştirmeye çalışacağız.

Böylece tüm dünya Müslümanlarının ve dünya insanlığının kurtuluşu sağlanmış olacaktır.

Selam olsun, Kudüs'ten, Bosna'dan

Selam olsun, Mekke'den Medine'den

Selam olsun, Suriye’den, Irak’tan , Afganistan'dan Selam olsun cümle mazlum coğrafyalardan.

Vefatının 7. Seneyi devriyesinde Büyük Mücahit Muhterem Erbakan Hocamızı Şükranlarımızla anıyoruz. Rabbim cennetinde bizleri buluştursun.

Suat Zor

adminadmin