Güncel
Giriş Tarihi : 26-01-2021 08:25   Güncelleme : 26-01-2021 09:49

Galip Öztürk Galatasaray’a Yardımı 1 Milyon Liraya Çıkardı

Galatasaray'ın başlatmış olduğu "Aslan gibi sponsor" bağış kampanyasına Galip Öztürk, 1 Milyon Lira para gönderdi.

Galip Öztürk Galatasaray’a Yardımı 1 Milyon Liraya Çıkardı

GÜNDEM 25 Ocak 2021 Pazartesi 16:46 Samsunlu İş Adamı, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkan Galip Öztürk, Galatasaray’ın başlatmış olduğu "Aslan gibi sponsor" bağış kampanyasına 500 Bin lira yardımda bulunacağını sözünü vermiş ve bunun sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

 

MASUM DEĞİL

Öztürk’ün paylaşımı sonrasında HaberTürk yazarı Fatih Altaylı köşe yazısında Galip Öztürk’ü eleştirerek o paranın masum olmadığını belirtti. Altaylı köşe yazısında, “Dün ilk bağışlardan biri yapılmış. Galip Öztürk 500 bin TL bağışlamış. Bunu da hem kendi sosyal medya hesabından hem de mafya bozuntusu taraftar grubunun hesabından duyurmuş. Peki kim bu Galip Öztürk? Türk adaleti tarafından cinayete karışmak suçlamasıyla arandığı için uzunca bir süredir yurt dışında kaçak olarak yaşayan bir vatandaş. İşte bu yönetimin Galatasaray’ı düşürdüğü, sporu düşürdüğü durum budur. Keşke çocukların kumbaralarından gelseydi para. Onlar masum hiç değilse” dedi.

500 BİN BENİM, 500 BİN ALTAYLI İÇİN

Galip Öztürk, twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “ UltrAslan çağrısına 500 Bin TL yadım sözü vermiştim. 500 Bin TL’de Fatih Altaylı için gönderiyorum” dedi. Öztürk Galatasaray’ın yardım kampanyasına toplamda 1 Milyon Lira bağış yapmış oldu.

kaynak:Gerçektaraf

Recep YAZGANRecep YAZGAN