Güncel
Giriş Tarihi : 10-08-2021 14:47   Güncelleme : 10-08-2021 14:47

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörüne Çok Ağır Hakaretler!

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesi AK Parti eski İlçe Başkanı ve 2019 yerel seçimlerindeki belediye başkan adayı Mutlu Özügenç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gaziosmanpaşa Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin'e "süs köpeği, süs şempanzesi ve p*şt" gibi ifadelerle yüklendi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörüne Çok Ağır Hakaretler!

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan  Özügenç, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin'e ağır hakaretler etti.

Amcasının eşini tedavi için 2 gün önce götürdükleri üniversite hastanesindeki doktorların, "bir şeyi yok evinize götürün" dediklerini iddia eden Özüngenç daha sonra hatırlı kişileri araya sokarak, hastalarını hastaneye yatırabildiklerini yazdı.

Dün akşam ise aynı doktorların hasta ile ilgili, "her şeye hazırlıklı olun" dediklerini belirten Özügenç Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü ve doktorlara, "Süs Köpeği Gibi Süslenip Poz Vermekle Yöneticilik Olmuyor Rektör, Hastaneni Adam Et. Böyle gafilleri, süs şempanzelerini gördükçe, sayın cumhurbaşkanımızın Allah bin defa yardımcısı olsun." şeklinde seslenerek hakaret etti.

Rektör Şahin ve doktorlara karşı yaptığı, 'süs köpeği ve süs şempanzesi' gibi hakaretlerle hızını alamayan AKP'li Özügenç, bir sonraki paylaşımında "p*şt" ifadesini kullandı. Özügenç, "Bela mısınız lan bu Tokat’ın başına?" diye başladığı diğer paylaşımına ise şöyle devam etti;

"İnsan canı bu kadar mı ucuz? Ben bu davaya servet harcadım lan puşt, senin gibiler makam sefası sürsün diye değil, liderin bayrağı dalgalansın, insanlar adam gibi muamele görsün diye. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diye her gün bağıran Cumhurbaşkanımıza kulağınız bu kadar mı tıkalı lan sizlerin?"

Kemal VANLI / Yeniçağ

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN