Güncel
Giriş Tarihi : 06-05-2015 23:00   Güncelleme : 06-05-2015 23:00

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Balta, Ortahisar ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi'nde vatandaşlarla yaptığı toplantıda, 7 Haziran seçimlerinin bütün seçimlerden daha önemli olduğunu belirterek, "7 Haziran seçimleri, yeni Türkiye'nin inşa sürecinin temel atma projesidir. İnşallah hep birlikte bu seçimlerde sandıklara giderek, kurucu liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu hocamıza sahip çıkacağız. İnşallah Türkiye'yi daha ileri noktalara taşıyacağız" dedi. 

Ulaşımda, sağlıkta ve eğitimde birçok hizmet yaptıklarını ifade eden Balta, şunları söyledi:

"Konuşmak kolay, muhalefetin konuşmalarını hep beraber izliyorsunuz. İmam hatip liselerinin orta kısımlarını kapattılar. Siz ne yaptınız? Onlara hadlerini sandıkta bildirdiniz. Şimdi muhalefet partileri ne yapmak istiyor? Bu defa zorunlu din dersi eğitimini kaldırmak istiyorlar, Diyaneti kaldırmak istiyorlar, 8 yıllık kesintisiz eğitim getirmek istiyorlar. Yeniden imam hatiplerin orta kısmını kapatmak istiyorlar. Bu konuşmaları daha önce de dinlemiştik. Siz, bunlara 7 Haziran 2015 seçimlerinde hadlerini bir kez daha bildireceksiniz."

Balta, Trabzon'un mahallelerinin sorunlarıyla her zaman ilgilendiklerini kaydederek, "Bizlere iletilen her sorunun çözümü için çalışıyoruz. Bundan sonra da çözmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

adminadmin