Güncel
Giriş Tarihi : 17-05-2015 17:30   Güncelleme : 17-05-2015 17:30

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde sürdürdü

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde sürdürdü.

Partisinin Tonya'daki seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Balta, burada yaptığı konuşmada, genel seçimlere kısa bir süre kaldığını belirterek, bu nedenle Trabzon'un her yerini karış karış gezdiklerini söyledi.

Genel seçimlerde yöre halkının desteğini beklediklerini ifade eden Balta, "Allah nasip ederse bundan sonra sizlere milletvekili olarak hizmet etmeye çalışacağım. Bizim sizlere hizmet borcumuz var. Daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığında bir makamınız vardı. Şimdi ise inşallah mecliste makamlarınız olacak" dedi.

İlçeler arasında bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadıklarını anlatan Balta, "Büyük liman bölgesinin gelişmesi ve kalkınması için bir nefer gibi çalışıyorum. Bizler bugüne kadar ilçelerimiz arasında hiçbir zaman ayırım yapmadık. Her zaman eşit hizmet yaptık. Bundan sonra da asla ayrım yapmayacağız. Hatta ilçelerimiz arasındaki kısır çekişmelere son verdik" ifadelerini kullandı.

Balta, daha sonra Vakfıkebir ilçesinde İlyaslı ve Rıdvanlı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

adminadmin