Güncel
Giriş Tarihi : 24-05-2015 16:00   Güncelleme : 24-05-2015 16:00

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerinde sürdürdü

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerinde sürdürdü.

Balta, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Trabzon'da katıldığı mitingin her zamanki gibi coşkulu olduğunu ifade eden Balta, "Projelerin Sayın Başbakan tarafından açıklanması bizler için çok önemliydi. Özellikle sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığımız toplantılarda Trabzon halkının beklediği ve özlediği projeler vardı. Bizler de bunları bu süreçte çok iyi bir şekilde hazırladık. Sayın Başbakanımıza sunduk ve kendileri de projelerimizi açıkladı" dedi.

Hızlı tren, yeni havalimanının yapılması, şehir hastanesi, güney çevre yolu, ikinci devlet üniversitesi gibi projelerin Trabzon için önemli olduğuna değinen Balta, şöyle devam etti:

"Bizler de milletvekilleri olarak Trabzon için çok çalışacağız diyoruz. Trabzon’u 2023’e hazırlayacağız diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Trabzon’un her noktasında yapılan hizmetlerde imzası varsa şimdi de Sayın Başbakanımız yeni projeleri sahiplendi. Hem Vakfıkebir hem de Şinik Organize Sanayi Bölgelerini harekete geçirmek için altyapıları hazırlanmış, hem işsizlik hem de istihdam konusunda önemli çalışmalar yapacağız. İlçeler için büyük projeler hazırlandı. Onlara da müjdelerimiz var. Bu projeleri gerçekleştirdiğimiz zaman Trabzon’u çok güzel günler bekliyor."

 

adminadmin