Güncel
Giriş Tarihi : 27-05-2015 14:30   Güncelleme : 27-05-2015 14:30

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, AK Parti'nin verdiği sözlerin her zaman arkasında durduğunu söyledi

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, AK Parti'nin verdiği sözlerin her zaman arkasında durduğunu söyledi.

Balta, seçim çalışmaları kapsamında önce Akçaabat ilçesindeki esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşın sorun ve isteklerini dinleyen Balta, daha sonra Vakfıkebir ilçesini ziyaret etti.

Balta, Vakfıkebir ilçesinde kendisini karşılayan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, kendisine verilen destekten, güçten ve kuvvetten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti'nin hiçbir zaman vatandaşları yanıltmadığını da ifade eden Balta, şunları kaydetti:

"AK Parti verdiği sözlerin her zaman arkasında durdu. Bundan sonrada durmaya devam edecektir. Türkiye neredeydi nereye geldi. Geldiğimiz yer yeterli mi dir? Hayır değildir. Trabzon'umuz ve ülkemiz daha iyiye, güzele gidiyor. Vakfıkebir, Beşikdüzü, Şalpazarı artık AK Parti ile ufuktaki vizyonunu büyütmüş, küçük değil büyük düşünüyor. 13 yıl evvel itibarı sıfırlanmış Türkiye, dünya milletleri arasında sözü geçmeyen bir Türkiye, bugün farklı bir yere gelmiştir. AK Parti iktidarına Trabzon'da ve Türkiye'de milletimizin desteği, milletimizin sevgisi devam ediyor, güç ve kuvvet veriyor."

adminadmin