Güncel
Giriş Tarihi : 03-06-2015 17:00   Güncelleme : 03-06-2015 17:00

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, "Hizmeti bizler getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz" dedi

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, "Hizmeti bizler getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Balta, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifini, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ve Futbol Federasyonu Trabzon Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Balta, daha sonra Aydınlıkevler Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

Buradaki programın ardından 2 Nolu Beşirli, Uğurlu ve Karakaya Mahallelerini de ziyaret eden Balta, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Balta, burada yaptığı konuşmada, son viraja girildiğini belirterek, "İki aydır gece gündüz vatandaşlarımızla el ele tokalaşıyoruz ve kapılarını çalıyoruz. Yani sıkmadık el bırakmıyoruz. Ben sahada vatandaşlarımızın sorunlarını bir bir dinledim. Halkımız tercihlerini belirledi. Seçimlerde zaferle inşallah çıkacağız" diye konuştu

Demokrasiyi savunduklarını ifade eden Balta, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hizmeti bizler getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz. İstikrarı bizler yakaladık. 12 yılda önemli temeller attık. Yatırımın temelini hazırladık. Şimdi bu temellerin yükselme vakti. Sandıktan halkın güveni ve duasıyla zaferle çıkacak olan AK Parti, nasıl bugüne kadar verdiği tüm sözleri tuttuysa, şimdi bizler de sizlere hizmet sözü veriyoruz ve yapacaklarımızın garantisini de veriyoruz. Trabzon'umuz ve ülkemizin gelişimi için mücadele edecek parti AK Partidir. Halkımız bize, biz de halkımıza güveniyoruz."

adminadmin