Güncel
Giriş Tarihi : 29-07-2022 13:31   Güncelleme : 29-07-2022 13:31

Hasta Yatağı Kiralama Hizmeti Veren Firmalar

Hasta yatağı kiralama yapan firmaların sayısı her geçen gün daha da artmaktadır. Bunun en önemli sebebi, kısa süreli kullanımlar için bu firmaların daha uygun fiyat avantajlarından ötürü tercih edilir olmalarıdır. Hasta yataklarında yer alan her türlü otomatik çalışma prensiplerini kiralık yatak tasarımlarında da bulmak söz konusudur.

Hasta Yatağı Kiralama Hizmeti Veren Firmalar

 

Kiralık hasta yataklarının temizlikleri ve bakımları yapıldıktan sonra kiralanmaktadır. Her kiralama sonrasında da tekrar bakım ve detaylı şekilde temizlikleri yapılır ve o şekilde müşteriye teslim edilir. Kiralanacak hasta yatakları kiralayan ve hizmet alanlar ile sözleşme esaslarına göre kiralanır. Yatakların yerinde kurulumu ve hizmet süresi sonunda iadesi de hasta yatağı kiralama hizmeti veren firma tarafından yapılır.

Kiralık hasta Yatağı Modelleri

 

Hasta yatağı alırken kaliteli tasarımlara yönelmek son derece önem taşır. Yatakların manuel olan modellerinin yanı sıra, otomatik çalışma prensiplerine sahip olanları da bulunur. Otomatik çalışan hasta yatakları birden fazla motorlu olan tasarımlardır. Değişen motor sayısına bağlı olarak yatakların baş, sırt ve ayak kısımları rahatlıkla hareket ettirilebilir.

 

Hasta yatağı alırken kaliteli tasarımları seçmek kadar fonksiyonel modelleri de seçmek son derece önem taşır. Hastanın kimseden yardım almadan yemeğini yemesi ya da televizyonu izlemesi kişiye mutluluk ve güven verecektir. Kumanda yardımı ile yatağı farklı açılara getirebilen hastalar rahatlıkla bu işlerini yardımsız şekilde görebilirler. Elektrikli çalışan hasta yataklarının tercih edilmesi hastanın rahatlığı için son derece önem taşır.

Havalı Hasta Yatağını Kimler Tercih Etmelidir?

Havalı hasta yatakları uzun süre yatağa bağlı tedavisi sürecek olan yaşlı hastaların tercih etmesi gereken yataklardır. Havalı hasta yataklarının içlerinden geçen hava kanalları, yatan kişiye ferahlık ve serinlik hissi sunması ile tercih edilir. Yaşlılarda incelen cilt yapıları kısa sürede yatak yaralarının açılmasına müsait bir yapıdadır.

Bu nedenle, hasta yataklarının cilt sağlığına olumlu yönde tesirlerinin bulunması son derece önem taşır. İskelet sağlığı için ortopedik yatakların tercih edilmesi önerilir. Hastaya moral sunan bir diğer faktör de şık hasta karyolalarıdır. Hasta karyolalarında şık modeller, emniyetli hasta yatakları için www.ilgihastakaryolasi.com  sitesinin tercih edilmesi önerilir.

Formun Üstü

Formun Altı

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN