Güncel
Giriş Tarihi : 18-08-2015 17:30   Güncelleme : 18-08-2015 17:30

Havza - Bafra Karayolu için ihale yapılacak

SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza - Bafra İl Karayolu birinci etabının yapımı için etüt ve projelendirme çalışmaları nedeni ile Karayolları 7

Havza - Bafra Karayolu için ihale yapılacak

SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza - Bafra İl Karayolu birinci etabının yapımı için etüt ve projelendirme çalışmaları nedeni ile Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye yapılacağını bildirdi.

Havza Belediyesi Meclis Salonunda basın mensupları ile bir araya gelen İkiz, Havza Bafra İl Karayolu'nun Çakıralan Mahallesi'ne kadar olan birinci etabının yapımı için etüt ve proje mühendislik hizmetleri çalışmaları nedeni ile Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye yapılacağını bildirdi.

Çalışmaların Havza Vezirköprü yol ayrımından Çakıralan Mahallesi'ne kadar olan birinci kısmı kapsadığını belirten İkiz, "Yapılacak ihale ile Çakıralan Mahallesi'ne kadar olan 26 kilometrelik yolun yapımı için harita işleri, yol projesi, köprü, viyadük ve büyük sanat yapıları projeleri, araştırma mühendislik hizmetleri işleri ile trafik projesi gibi işleri kapsayan etüt ve proje mühendislik hizmetleri işi için Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale 10 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak" dedi.

Yapılacak yol ile merkeze uzak mahallelere ulaşımın daha rahat sağlanacağına değinen İkiz, "Havza'nın mahallelerinin bir çoğunu bu yol güzergahından Havza’ya ulaşım sağlamakta. Yapılacak bu çalışma ile vatandaşlarımız daha sağlıklı ve güvenli bir yola  kavuşacaklar. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta sayın bakanlarımıza ve milletvekillerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

adminadmin