Güncel
Giriş Tarihi : 05-07-2015 09:00   Güncelleme : 05-07-2015 09:00

Havza Belediyesinden toplu iftar

SAMSUN (AA) - Havza Belediyesi tarafından 4

Havza Belediyesinden toplu iftar

SAMSUN (AA) - Havza Belediyesi tarafından 4.'sü düzenlenen iftar programına çok sayıda kişi katıldı.

Kevser Cami Akılı Park’ta düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen birlik iftarına Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, protokol üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yemek dağıttı, iftara katılanlarla sohbet etti. Yemeğin ardından Havza Müftüsü Lütfi Kocatürk’ün iftar duası okundu.

İkiz, yaptığı konuşmada, iftarların birlik ve beraberlik sofraları olduğuna vurgu yaparak  "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinin bir yenisinde sizler ile bir arada bulunma mutluluğu içerisindeyiz. Bugün bu meydanda Havza içinden, Havza dışından ve ülke dışından gelen gurbetçilerimiz, fakirimiz, zenginimiz ile birlikte yaklaşık 5 bin Havzalı burada bir araya geldi. Havza birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece Havza'nın önü her zaman açık olacaktır. Bir dahaki ramazan ayında daha kalabalık bir şekilde yine burada bulunmayı Cenab-ı Hak’tan niyaz eder, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim" dedi.

İftar programı kılınan teravih namazı sonrası Fatih Yardım’ın ilahi konseri ve semah gösterisi ile devam etti.

adminadmin