Genel
Giriş Tarihi : 26-11-2018 15:07   Güncelleme : 26-11-2018 15:45

Hür Ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği Üyesi Ak Parti Milletvekili Bakın Neyi Gizlemiş!

Hür Ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği Üyesi Ak Parti Milletvekili Bakın Neyi Gizlemiş!

Masonluğu ile medyada gündeme gelen Ak Parti 26. Dönem İstanbul Milletvekili ve 28 Şubat darbecisi Çevik Bir 'in avukatı olan Mürteza Zengin’in MASON’lar Derneğine verdiği özgeçmişinde AK Parti Milletvekili olduğunu yazmadığı ortaya çıktı.

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği Yüksek Haysiyet Divanı'na adaylık süreci içinde hazırlanan özgeçmişinde Milletvekili olduğunu saklayan Zengin’in aynı zamanda Çevik Bir'in de avukatlığını yapıyormuş.

Milli Gazete, Çevik Bir’in avukatının AK Parti’den milletvekili olduğunu "O mason kim" manşetiyle okuyucularına duyurmuştu.

AK Parti 26. Dönem İstanbul Milletvekili Mürteza Zengin hakkında ODA TV’de Çevik Paşa ile 28 Şubat sürecinden itibaren diyalog içerisinde olduğu, hatta 2002 yılından itibaren de Paşa ile AK Parti arasında ‘köprü’ görevi üstlendiği iddialarına yer verdi.

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası’na üye olan Ak Parti 26. Dönem İstanbul Milletvekili Murteza Zengin, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği Yüksek Haysiyet Divanı'na adaylık başvurusu için hazırladığı özgeçmişinde AK Parti Milletvekili olduğunu saklanmış.

 

adminadmin