Eğitim
Giriş Tarihi : 07-10-2020 09:20   Güncelleme : 07-10-2020 09:20

İki Üniversite Tek Yürek!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a Canik Kampüsü’ndeki makamında iade-i ziyarette bulundu.

İki Üniversite Tek Yürek!

Görüşmede “İki Üniversite Tek Yürek” ufkuyla üniversitelerarası yapılabilecek ortak çalışmalara dair fikir ve görüşler istişare edildi. Samsun’a ve ülkeye hizmet etme konusunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile işbirliği içinde olmayı planladıklarını ifade eden Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, iki üniversitenin güçlerini birleştirip sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişme süreçlerine önemli katkılar sağlayabileceğini söyleyerek ziyaretlerinden dolayı Rektör Ünal’a teşekkür etti.

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim yöntemi uygulanmasına rağmen yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte üniversitelerin eğitim öğretim kalitesini yükselterek şehirle bütünleşmenin daha da yükseltilmesi gerektiğini söyleyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi ( OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, yapılacak istişarelerin sonucunda uzun soluklu projelere imza atılarak Samsun’a, bölgeye ve ülkeye önemli katkılar sunmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Samimi bir sohbet havası içerisinde geçen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN