Güncel
Giriş Tarihi : 04-02-2017 11:36   Güncelleme : 04-02-2017 11:36

İlacın içinden bakın ne çıktı!

İsrail menşeili olduğu iddia edilen ve sosyal medyanın kısa zamanda en çok paylaşılan haberi olan Bristol marka ilaçta zehirli tel çıkmasına tepkiler dinmek bilmiyor.

İlacın içinden bakın ne çıktı!

Sosyal medyada üuan eczanelerde satıldığı iddia edilen İsrail menşeili Bristol hapında zehirli metal bir tel olduğu iddia ediliyor. Bu telin kesin ölüme de sebebiyet verdiği yazılırken hapları içmeden önce kırıp içine bakılması tavsiye ediliyor.

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları daha temkinli yorumlar yaparak;

“Son günlerde facebook üzerinde bristol hapı ile ilgili paylaşımlar yapıyor.

Paylaşımda bristol hapı içerisinde zehirli bir tel olduğu ve ürünün İsrail menşeli olduğu iddia ediliyor.

Bu konuyla alakalı yaptığımız araştırmalar neticesinde kesin bir bilgiye ulaşamadığımız gibi Bristol Hapı diye bir ürün de yokmuş.

Fakat Bristol-Myers Squibb adıyla üretim yapan bir firma bulunuyor. Bu firmanın da böyle bir hap üretip üretmediği henüz bilinmiyor. Facebook üzerinden paylaşılan resim ve açıklaması kısa zamanda paylaşım rekorları kırdı. Mesajda sevdiğiniz insanlara paylaşın ki onlar da kullanmasın diye bir tabir kullandığından dolayı kısa zamanda rekor kırdı.

Bu arada bristol hapı ile ilgili paylaşımı kimin yaptığı henüz bilinmiyor. Bizim aklımıza facebook sayfasının tanıtımını yapmak isteyen gençlerin bu türlü bir uydurma haber ile paylaşım yapmış olabileceği ihtimali geliyor. Gerçekte böyle bir ilacın olup farklı isimlerle satışının yapılıp yapılmadığı ise henüz bilinmiyor” şeklinde değerlendirme yapıyorlar.

Konuyla alakalı olarak ilgili ilaç firmasından henüz bir açıklama yapılmadı.

 

adminadmin